prosím, vyberte si pre mňa dsp

D

ddt694

Guest
Chcem sa učiť, DSP procesor, ale ktoré je potrebné si vybrať?TI alebo ADI to?

pre float bodov, sú kandidáti z adsp21065 a tms320vc33.

na pevné body, chcem si vybrať z adsp218x, adsp219x, adsp-bf53x,
tms320c54xx, c55xx.

Dávám
to do ADI TI to, pretože väčšina ADI
pre zariadenia, ako sú ADC, DAC, zesilovac, DDS, sú robustné a veľmi ľahko ovládateľný.

ale já jsem v tvár skutočnosti, že v dsp trhu TI je číslo jedna,
aj napriek tomu, že tms320 radu sú oveľa zložitejšia a ťažšie, ako sa chopiť adsp séria.

Teraz som veľmi zmätená.

V SAD World, Texas Instruments sú najlepšie.

Napríklad TMS320C6711-300MHz @ 1800MFLOPS asi 30 $ náklady.
ADI nemajú žiadny procesor, ktorý má Perfomance
a náklady, ktoré lepšie TI.

Napríklad TMS320VC5502 - 11 $ 200MHz (at) 400MIPS.

TI je najlepší, ale som si vybrala, pretože ADI ADSP je veľmi jednoduchá v použití.Skontrolujte www.bdti.com sa dozvedieť viac informácií o DSPs.

Nie je principiāli - najprv musíte ątúdia DSP algoritmy a ich realizácia na typu C. concret os SAD si vyberiete v reálnom vývoji reálneho úlohy.

Po mnoho rokov som sa používa TI DSPs pre
to robiť rôzne projekty, osobitne som sa používa TMS320C31 a TMS320C7611 plávajúce desatinnou čiarkou a TMS320C6201 pevný bod SAD.
Súhlasím, že TI
to DSPs je ťažké a časovo náročné pochopiť naučiť, a myslím si, že Analog Devices produkty sú ľahšie učí.Keď však dôjde na výkon systému, náklady, spotrebu energie a faktory, ako je táto, myslím,
že by sme mali prijať nejaké ťažkosti a zvoliť lepší, výkonnější SAD.
Nedávno TI pracuje veľa, je to na kód skladateľ štúdio.Napríklad, TMS320C6711 DSK, môže byť spojené s MATLAB veľmi ľahko,
nebudete musieť písať ani jeden riadok kódu TMS miesto Vami celý systém je MATLAB Simulink.A tak vidíte, ako ľahko a rýchlo, je práca.
Kód knižníc: Neviem, ako kompletnú je kód knižnice analógových prístrojov.pre TI, já vím, že majú aj jednoduché, ľahko sa učí, ľahko konfigurovať operačný systém pre ich DSPs.boli vykonávané väčšinou SAD funkcie, ako FFT, vlnky, ...pre ich DSPs ...a ...
Hum!Výsledok:
Vyberte si ten, kto je silnejší.

Čo chceš, aby sa do dsp?
Vnútorný periférie, ktoré musia mať?

TI vyrába signálové procesory a pohybu procesory,
ktoré sú
SAD.

Musíte vybrať SAD pre vaše aplikácie.

Chcem pomocou DSP v bezdrôtovej komunikácii.

Som veľmi známej bezdrôtovej komunikačnej algoritmy, espacially synchrinization algoritmov.Musel som si uvedomil niekoľko algoritmov pomocou FPGA, ako sú digitálne prijímač, Demodulátor, adaptívne equlizer, FEC, Direct Sequence Spread Spectrum
apod
Rovnako ako u SAD, som laik.

Fyi, TI
je C54xx/C55xx sú používané vo väčšine dnešných mobilných telefónov,
čo je v prípade Vášho záujmu je bezdrôtové.

MGPC

ADSP-218X sú ideálne pre batériové napájanie systém, pretože má najnižšiu spotrebu energie:
- 25mA@1.8V 80MIPS
- 6.5mm @ 1.8V Idle
- 100uA@1.8V Power nadol
Ale oni sú 16 bit pevný bod, pre veľa používateľov príliš pomalý ...

Datasheet od môjho ADSP-2189N (ADSP-218X rodiny) má revison 0 a rok tlače 2001.Rodinné ADSP-219x je novější ...Já si nemyslím, že je stará ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back