Projekt žiadosti o posledný rok

M

Mohsinshaikh

Guest
Ahoj všetci som v poslednej rok Elektronika a médiá Ak máte mňa dobrý projekt v niektorom z tejto oblasti robotiky DSP mikroprocesora VLSI založené rád softvérové projekty zamerané

Navrhujem u realizovať aplikácie RFID, je tu veľa dokumentácie o ňom v tejto lokalite. Je to veľmi úžasné a envolves mnoho vecí: mikrokontroléry, DSP ... Veľa šťastia.

kde sú u študujú? Ak sa u štúdia v Líbyi nie je sen, získať ok môj priateľ!

Dobrý deň, priateľ jeho veľmi pekné. i sugest, aby si šiel do AI (umelá inteligencia), kde si môžete kombinovať dva vybrané oblasti (robotika + DSP alebo robotika + μp), skúste toto všetko najlepšie

Môžete si postaviť robota hnutia systému pomocou sledovania kola.

Ako je to s "rozpoznávania hlasu pre bezpečnostný systém", .. u môžete použiť mikro-C a napísať program, ktorý jeho cool? .. A navyše sa môžete podeliť o nejakú myšlienku co je to vlastne môj posledný rok projektu .. a ja naozaj potrebujete všetky o pomoc .. Vďaka

Ahoj chlapci, bol som príliš zaneprázdnený na chvíľu som sa kódovanie reči pomocou CELP kód vystúpil liner prediktívne kódovanie a ADPCM, naším cieľom porovnávať Vďaka všetkým za váš názor ak u vie veľa o tejto téme, prosím napíšte mi na mrcoolrom@yahoo.com , alebo odpoveď v sekcii odkazy alebo materiál na túto tému je vítaná. Díky moc.

nápady: - vykonávanie 8-bit mikrokontrolér na FPGA - spracovanie videa pre sledovanie - sledovanie vozidiel pomocou systému GPS - Tsunami systém včasného varovania - prenosné a lacné data logger všetko najlepšie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back