Problémy s odosielaním SMS správ s SIM300 modemu pomocou AT príkazov

R

raghavender

Guest
Ahoj, ja som s použitím SIM300 modem, chcem poslať sms z môjho device.I posielam SMS v textovom režime. Ja používam príkazy ako je tento, AT + CMGS = "Číslo mobilného telefónu", 128 potom, čo zadám uvedený príkaz, bude prišiel do textového režimu a ja zadám nejaký text masáže potom zadám CTR-Z. Ale to ukáže + CMS ERROR: 193 + CMS ERROR: 515 Prosím, môže každý subjekt, navrhnúť mi,

+ CMS ERROR: 515 definície ERROR: 515 PS je obsadené. Čo je na mysli PS zaneprázdnený, prosím, pomôžte mi.

Dobrý deň, CMS ERROR 515 "boli prijaté v nasledujúcich prípadoch: 1. Odoslanie SMS pri inicializácii SIM deje (po reštarte modulu). 2. Čítanie SMS okamžite po zavedení modulu pri inicializácii SIM ešte nie je u konca. 3. Písanie SMS na pamäti pred samotným spustením SIM je kompletný. 4. Zaslanie viac SMS naraz, alebo zaslaním SMS, kedy bola odpoveď (OK alebo ERROR) u predtým zaslaných SMS nedostal. Rgds, Selvam R

seno, užívam SIM300 a som tiež stále rovnakú chybu. naozaj sa snažím poslať SMS s odkazom GPRS. Nasledujúci postupnosť príkazov som nasledujúce. AT + AGATT = 1 AT + CGSMS = 0 Potom som chvíľu počkať a potom poslať SMS odoslanie príkazu. AT + CMGS = "dav num"> správy potom Ctrl + Z CMS Chyba 515 Čo sa deje zle? Prosím o pomoc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back