Problém so spustením programu P89v51rd2

C

chaudharisnehal28

Guest
Ahoj, ja som pracoval na P89V51RD2 ... Navrhol som rada, môžem programovať (P89v51RD2), ale program nie je running.Plss pomoc ...

Čo myslíš tým, že beží ... 1. Aké programovací softvér používate .. 2. Umožňujú overiť možnosť v softvéri. 3. Prečítajte si hex súbor z regulátora tým, že ide chcete zobraziť alebo upraviť možnosť Po programovania je hotovo. 4. Obnoviť rady alebo napájanie a rady po programovanie.

Ja používam Flash kúzla pre programovanie. IC je stále naprogramovaný Overil som, že tým na ďalšie doske.

byť jasné, s otázkou? Čo je to práve potrebujete? Čo tým máte na mysli program nebeží? doska, ktoré ste použili pre potvrdenie, že program funguje? rada, ktorá nefunguje a rady, ktoré pracujú majú rovnaké komponenty a konfigurácie? Čo je program, ktorý ste spálil v automate?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 17:57 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 17:56 ----------</span></span>
, či to funguje na 1 doske a nie v iných znamená, že je hardvér problém ... Skontrolujte zdroj napätia a krištáľové oscilácií na non pracovnej doske.

Ahoj pre P8951rD2 ktorý kód, ktorý chcete napáliť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back