Problém s vyhrievaním flyback DC-DC konvertor

S

suresh_ecer

Guest
Ahoj, mám návrh flyback DC-DC prevodník pomocou mc34063, môj I / P je 8V DC na 30V DC a tri o / PS (1) 5V (2) 24 (3) 9V. Teraz Problém je táto práca dobre s induktorom, znamená, neizolované DC-DC prevodník. a môžem načítať až 1 amp. ale keď som s ním pripojiť transformátor pre izoláciu IC je začiatku kúrenie, som sa snažil snubber, ale nefungovalo to. takže plz nejaký telo mi pomohol. bye.

[Quote = suresh_ecer] Ahoj, mám návrh flyback DC-DC prevodník pomocou mc34063, môj I / P je 8V DC na 30V DC a tri o / PS (1) 5V (2) 24 (3) 9V. Teraz Problém je táto práca dobre s induktorom, znamená, neizolované DC-DC prevodník. a môžem načítať až 1 amp. ale keď som s ním pripojiť transformátor pre izoláciu IC je začiatku kúrenie, som sa snažil snubber, ale nefungovalo to. takže plz nejaký telo mi pomohol. bye. [/quote] Príspevok na obrázku, takže budem mať na to pozrieť ...

To môže byť problém s transformátorom dizajn. Čo som pochopil, že odráža napätie zo sekundárneho na primárnu a rozptylové indukčnosť hrá dôležitú úlohu. Snažte sa minimalizovať rozptylové indukcie. Čo je primárny indukčnosť Vašom transformátora. Ak je nízka, potom maximálny prúd primárneho vinutia transformátora sa zvyšuje, ak prekročí hranicu maximálny prúd zariadenie môže mať naozaj zlý vplyv Dajte malý odpor medzi terminálom a zdrojom zem a merať špičkový prúd. Veľa šťastia

Ahoj poludník a saurav Ďakujeme za Váš záujem o môj projekt. Posielam môj projekt je schematické a transformátor špecifikácie. takže plz skontrolovať a prehrávanie sa ma, či chcem u žiadne ďalšie informácie. bye.

Hi poludníka a saurav Ďakujeme za Váš záujem o môj projekt. Posielam môj projekt je schematické a transformátor špecifikácie. takže plz skontrolovať a prehrávanie sa ma, či chcem u žiadne ďalšie informácie. . Bye
Ďakujem za Váš projekt, ale neviem o hodnotu R7 v schematic.And Môžete mi ukázať mysli linky: primárna = 15 závitov # 14 AWG # 14 AWG je čo? Ospravedlňujem sa moja angličtina!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back