Problém s SDF súbor ModelSim

P

picko_again

Guest
Používam Xilinx ISE 8.2i, a ja som vo funkcii Place & Route fázy ... som implementoval svoj projekt úspešne a teraz sa snaží simulovať príspevok Place & Route modelu s využitím modelu sim ... ale keď zadám modelu sim od ISE je hovorí, že došlo k chybe a SDF súbor nebol nájdený .. Skúšal som všetko, čo hľadal, a SDF súboru v zložke projektu a dodala, že v modelových simulácií sim kartu SDF .. ale rovnako došlo k chybe ... by každý subjekt, pomôžte mi s týmto ??... Vďaka vopred ..

v ur zložke projektu (vytvorený v Xilinx zložky v ur inštalačný adresár ako c: / Xilinx / project_dir / netgen / pár / tu nájdete u SDF a P a r simulácie netlist súboru). otvoriť ur par netlist súbor, ktorý Sáru za $ príkaz sdf_annotate v tom, že u nájdete pathn zmeny na celú cestu a vyskúšať. U nemusí dať SDF súboru v ModelSim, pretože je súčasťou par netlist súbor

Vďaka za pomoc .. ale keď som otvoril zložku par boli 3 súbory s rovnakým názvom, ale rôzne prípony (. SDF. VHD. NPR), ktorý z nich máte na mysli, a p r alebo kde by som mohol nájsť tento netlist pár súboru. . prosím, vysvetliť viac, a vďaka vopred ..

. SDF je načasovanie simulácia súboru. VHD je ur VHDL netlist súbor, ktorý u dokáže simulovať a overiť podobné ur RTL. kompiláciu tohto súboru spolu s UR testbench súbor a simulovať to bude fungovať. NLF je Xilinx, ktoré u konkrétnych nemusí starať sa týka Srinivas