Problém s modulačné oscilátor (POS 150) s audio signálu MPX

S

savnik

Guest
I použitie POS-150 je oscilátor pre FM pásmo (87,5 - 108 MHz). Keď modulovať oscilátorom so zvukovou MPX to hrá dobre, ale neznamená, že segregácia v kanáloch, ak som dostal oscilátor s stereo rádio pre pásmo FM. Len zapnúť LED, ktorá je ukázať, ak stanica je stereo. Prečo sa stať, že;

Ak si upravili túto VCO by ste sa mali uistiť, že úroveň bude poskytovať dostatok odchýlku FM nosiča. LED stereo príde na nízkej úrovni pilotného tónu 3-4kHz optimálne 7-10kHz vyžaduje dobré stereo separáciu. Tiež frekvenčná odozva by mala byť plochá asi od 20Hz do 50kHz o

Pri modulácii oscilátora (POS 150) s audio signálu MPX, nerobia oddelenie, ak prijmem oscilátor s stereo FM rádio kapela, ale len zapnúť LED, ktorá má ukázať, keď stanice stereo.

Pre stereo separácie 40dB vášho FM oscilátor musí mať rovný frekvenčnú odozvu do 0,1 dB až do 100 kHz, ak chcete používať aj RDS. Pred Varicap diódy môže byť rezistor pripojený k vstupu DC a to je spolu Vith diódy kapacity tvorí LPF. Otázka je, je vhodný pre POS MPX moduláciu vôbec. Mali by ste sa na prvom mieste. Mali by ste skontrolovať okruhu v prednej časti POS pre frekvenčné odozvu tiež. Stereo LED je riadené 19kHz pilotný tón v MPX, a to je na tak nízkej frekvencie strane menej oslabené.

[Quote = Borber] Pre stereo separácie 40dB vášho FM oscilátor musí mať rovný frekvenčnú odozvu do 0,1 dB až do 100 kHz, ak chcete používať aj RDS. Pred Varicap diódy môže byť rezistor pripojený k vstupu DC a to je spolu Vith diódy kapacity tvorí LPF. Otázka je, je vhodný pre POS MPX moduláciu vôbec. Mali by ste sa na prvom mieste. Mali by ste skontrolovať okruhu v prednej časti POS pre frekvenčné odozvu tiež. Stereo LED je riadené 19kHz pilotný tón v MPX, a to je na nízkofrekvenčné strane, menej oslabené [/quote] mám skúšku a novší model 114 MOS, ale výsledok je rovnaký, a ja neviem prečo;. S ostatnými oscilátor nemám problems.The oddelenie je v poriadku.

OK, ak testedd s MOS-114 potom po vašom obvode. Musí byť niečo v neporiadku. Len návrh: Vaše PLL modulácia a výstup na pokladňu by mala byť nízka impedancia.

[Quote = Borber] OK ak testedd s MOS-114 potom po vašom obvode. Musí byť niečo v neporiadku. Len návrh: Vaše PLL modulácia a výstup na pokladňu by mala byť nízka impedancia [/quote] Aj použitie s PLL a bez PLL, ale výsledok je rovnaký.

Ak je POS pripojený ako v poslednom okruhu (bez PLL), má nízku stereo separácie potom POS nemôže byť upravovaný pomocou MPX (modulácie šírky pásma je menšia, než je uvedené 100 kHz), alebo má ďalšie kondenzátor pripojený medzi DC a krajín. V tomto prípade vloženia napätie nasledovník pred vstupom DC (PIN 8).

[Quote = Borber] Ak POS pripojený ako v poslednom okruhu (bez PLL), má nízku stereo separácie potom POS nemôže byť upravovaný pomocou MPX (modulácie šírky pásma je menšia, než je uvedené 100 kHz), alebo je pripojený ďalší kondenzátor medzi vstupom a DC krajiny. V tomto prípade vloženia napätie nasledovník pred vstupom DC (PIN 8). [/Quote] mám rovnaký testovací okruh (bez PLL) a MOS-114, ale výsledok je rovnaký. Kde je problém, alebo moja chyba;

Ako Predpokladám, že problém môže byť vstupnou kapacitou POS alebo MOS.

[Quote = Borber] Ako Predpokladám, že problém môže byť vstupnou kapacitou POS alebo MOS. [/Quote] som po obvode MOS-144 vo vnútri a nemajú žiadny kondenzátor na vstupe. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Pozrite sa na tento: http://www.rfapplication.com/datasheet/Datasheet/RF% 20Kits/PLL -11010K.pdf mám poslať e-mail, a jeho odpoveď bola: TXFM-01 je "priehľadný" pre stereo multiplexer. Ak máte MPX, môže separát a nielen posielať de 19Khz pilotný signál, budete mať samostatný "L & R" Chanel vo vašom prijímači.

Každopádne si kit má nízku impedanciou disk VCO vstuoní a správne obvod PLL-AF combinning. Môžete obvode má 6 dB nad vrcholom na 100 Hz.

[Quote = Borber] Každopádne si kit má nízku impedanciou disk VCO vstuoní a správne obvod PLL-AF combinning. Môžete obvode má 6 dB nad vrcholom na 100 Hz. [/Quote] nemám kúpiť tento kit. V jeho obvode LF353 (IC6B) pre ktoré preto ho má.

[Quote = Borber] Ľavý Lf353 je PLL filter a druhá je nízka impedancia disk [/quote] ak môžem použiť tento okruh je v poriadku.

Iba pod jednou podmienkou: PLL sa musí mať nízku impedanciu, ako je v sade schém. Po 3.3kohm odpor dal ďalšie pokračovateľa.

[Quote = Borber] iba pod jednou podmienkou: PLL sa musí mať nízku impedanciu, ako je v sade schém. Po 3.3kohm odpor dal ďalšie pokračovateľa. [/Quote] Ok, budem sa snažiť to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back