Problém s minimálnou objemovou hmotnosťou vrstvy pravidlá

E

ee484

Guest
Ahoj, všetci ... V mojom procese, existujú pravidlá pre minimálnu hustotu vrstvy. Hustota kovových vrstiev "môže byť postarané, myslím. Avšak, ako som sa starať o vrstvy poly hustoty, ktorý je o 15%. Čo mám robiť? Mám miesto fake poly vrstvu bez pripojenia niečo? alebo čo mám robiť? Mám aby sa poly poly kondenzátor medzi VDD a VSS? To, čo robíte?

Dobrý deň, obvykle zlievárne poskytovať osobitnú náplň runsets withtheir konštrukcia výstroja spĺňať minimálne hustoty na kov a poly. Väčšinu času, to je Runset Konžskej demokratickej republiky, ktorá vytvára fiktívne plávajúce obdĺžniky na každej vrstve a uloží ju ako bunky. Pozrite sa na také runset v dokumentácii DK, alebo dajte nám vedieť, DK, ktorý používate. S pozdravom, C

Ak u bloku sú ešte v návrhu, môže u ignorovať túto hustotu pravidlá. U tejto chyby môže overiť na najvyššej úrovni (na úrovni IC).

Dobrý deň, mám otázku ohľadom hustotu min rule.My Konžskej demokratickej republiky vyžaduje, aby hustota min 30% pre každého kovu a 15% poly, ale v mojej žiadosti, tam je nejaký veľký priestor bez poly a / alebo kov, napríklad veľké fotodióda až 500 * 500um ^ 2 bez p a m na to, tak čo mám robiť, rokovať s vládou min hustoty? Je to mrzutý nemôže prejsť Demokratickej republiky Kongo. Niekto mi povedal, že vzdať sa chyby DRC a žiť s ňou, bude to len spôsobí mi straty výnosu, a to je v apcceptable m teste chip.I "nie ste istí, je to len nejaké straty výnosu? Bude zlievárne odmietajú moje konečné údaje, ak zistí, DRC tejto chyby v ňom?

pomocou poly poly na fiktívne kondenzátor medzi VDD a GND je to dobrý nápad, to je podáva tak, pomáhajú prejsť hustote pravidlá kontroly a tiež pomáha pri hlučných krajiny. poly umiestnenie na kovové spojenie iným spôsobom.

V našej spoločnosti sme sa obvykle dajú figuríny poly odpory a kondenzátory na oblasti, ktoré môžeme. Ak je overenie hustoty kontrola sa vykonáva na úrovni bloku, by mala byť ignorovaná. Úvahy o hustote kontroly by sa malo uskutočniť na úrovni čipu. Jedným z dôvodov, prečo sme ich mať čip väčšie rovinné po zhotovení.

Pridať môj 2 centov So svojimi skúsenosťami v rokovaní s hustotou chyby ... ja by som vrelo odporúčam všetkým usporiadanie inžinierov a podobne opraviť hustoty chýb v bloku rozvrhnutie ... Ako to, čo lokomotív povedal, že je všetko o planarization po výrobe ... teda, ak ste si opraviť chyby v hustote na úrovni bloku ešte nemáte dosiahnuť vysokú úroveň planarization v danej oblasti (blok). Na zdravie!

môžeme vlna táto chyba na úrovni bloku, ale musíme to opraviť na úrovni čipu. Ak chcete tento druh chyby, , ak jeho jediný týkajúce sa poly [/ b ]..... potom si môžete dať fiktívne poly lišty alebo bloky (pásy preferovaný ako malé zariadenia, sa uskutoční v čase výroby v prípade veľkej skupiny Je arround nich) a pripojiť sa do jedného z VDD alebo VSS. prvý pokus vyplniť všetky prázdne miesta, kde vôbec je to možné, súčasne sa snaží byť čo najviac jednotné, ako sa môžete pri umiestnení poly pásy, pretože to bude mať veľký vplyv na výnos. Ak je min hustota Chyba sa týka aj rozšírenie a poly [/ b ]........... skúste miesto figuríny tranzistory s veľkou dĺžkou (prstokladu môžu byť použité) a pripojiť sa k príslušnej zdroj napätia. Na každú svorku (S / D / G / B) buď VDD alebo VSS. Prečo opraviť chyby min hustoty [/ b ]............... Pokiaľ sa žiadne kovové vrstvy alebo poly alebo difúzna vrstva nie je rovnomerne rozložený v tomto prípade v čase výroby medzier budú prítomní v miestach, kde tieto vrstvy nie sú k dispozícii, a na dobe leptanie, ak tento prázdny priestor je dostatočne veľký, potom niektoré etchant sa hromadí v týchto miestach a budú mať vplyv na spoľahlivosť do značnej miery. takže je potrebné opraviť tieto chyby tiež.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back