problém s ldo designu!

vďaka za odpoveď znova
ľahko sa zväčšujú chybu zosilňovač zisk, aj to môže dosiahnuť 70 dB.
týkajúce sa výstupného napätia, ktoré som našiel, že prišiel z trans simuláciu, a nie ac simulácie.
o náhradu škody, ak je aj znížiť iba kondenzátor v režime vyrovnania C1, stabilita tendenciu byť väčší, ale nie tak well.so, as adashan povedal, dominantný pól by mala pochádzať z režimu kompenzácie a nie z produkcie.v tomto prípade, ako som to urobil?by malo aj zvýšenie výkonu kondenzátora (2.2ľF), alebo čo?

vďaka za všetky vaše spolupráce.Pridané po 2 minútach:promiň adanshen
Urobil som chybu, keď som písal svoje meno!

Podľa mojich skúseností, dominantné pól nemá veľký vplyv na stabilitu rozpätie.Miesto toho by ste sa mali pokúsiť zvýšiť zisk slučky fáza v kritickej oblasti (je-li slučka zisk je cca. 0 dB) úpravou kompenzácie siete.

vďaka LvW!
Budem sa snažiť znížiť kondenzátora C1 a zvýšiť transconductance z OTA, ktorý je obsiahnutý v kompenzáciu obvodov a budem vám správu o výsledkoch.

Pravdepodobne sa upravujú iba hodnota C1 nebude mať na požadovaný výsledok.are important !

Skúste tiež zmeniť R1 a R2, alebo ako výsledný čas konštánt
sú dôležité!

nazdar!
Snažím prvý posilniť chyba zesílení zosilňovače, ale theorically, zosilnenie slučky, ktorá je l20log (VB / Va) sa bude znižovať aj keď len zvýši zisk o chybu amlifier.
iný problém, mala by vziať do úvahy aj stabilitu chybu zosilňovač aj pred aj použitie režimu kompenzácie, pretože nájdete hlásené iba výsledkom simulácie tohto zosilňovač, ktorý samozrejme nie je stabilná na všetkých?
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Imari Napísal:Snažím prvý posilniť chyba zesílení zosilňovače, ale theorically, zosilnenie slučky, ktorá je l20log (VB / Va) sa bude znižovať aj keď len zvýši zisk o chybu amlifier.

Imari Napísal:

hi Freinds!

Našiel som nejaké problémy Ďurina = t konštrukcia Nízke vypadávajúcich regulátor:

tento regulátor by mal mať: Vdropout: 0.5V, takže sa Vin 3.3V, Vout musia byť 2.8V.

zaťaženie resisttance jede od 28Ω na 2.8KΩ.
Načíst kondenzátor 2.2ľF

tento regulátor má: * a PMOS priechodu prvkom W = 6l / L = 1L.

* Chyba zosilňovač s 60 dB

* Bandgap 1.2V

* Frekvenčný systém náhradVďaka vopred za akúkoľvek odpoveď, ktorá mi môže pomôcť!

nazdar!
Snažil som sa riadiť sa odporúčaním a pevné aj chybovom zosilňovače získať na specifed value.so zmenou kondenzátora hodnoty v režime compoensation a iba hodnota odporu R2 v slučke, aj dosiahol fáza margen asi 48 ° s otvorenou slučkou zisk 35 dB.
ale, keď som skončila s pútkom na dosiahnutie trans simulácia nájsť výstupné napätie, sme zistili, že Vout je asi 3.2.Spaľovací a nie 2.8V, čo znamená, že priechod prvok nefunguje.V skutočnosti sa dc simulácie, tento tranzistor (Z = 6 m / L = 1l) je v regióne aj 1, e VDS <Vdssat a Vgs> Vth.
do pasu prvok musí byť po celú dobu v saturatin kraj viesť k poklesu v napätí (urópou out = VDS) na 0.5V a potom Vout na 2.8V?
nájdete hlásené Výsledky AC simuláciu z ldo s RLOAD z 0.75K Ω.

vďaka!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Po prvé, ak zisk 35dB slučky je typické hodnoty potom Dim nízke ...

Pokiaľ ide o oblasť prevádzky pre priechod prvkom je ...jeho dobré, keby u zvládne ho udržať v nasýtenia po celú dobu ...ale potom to je y by sme definovať vypadávajúcich napätia ...smyčka, po ktorej nie je v tvare regulovať.

Tiež, ako Zhu povedal, je potrebné špecifikovať rozsah vstupného napätia a ur požadované výstupné napätie ...jeho nie ako u potreba udržať konštantnú vypadávajúcich ...a potreba udržať konštantný výstup ...

Váš prístroj môže ísť prejsť von nasýtenia ...Záleží na celkovej slučky zisk v tomto mieste ...je-li jej dostatočne regulovať potom nezáleží, ak prejdú prístroj je lineárny alebo saturácie.

Vďaka týmto novým špecifikáciám
Já jsem v projektovaní nových LDOs a Snažím sa pochopiť, že rôzne miesta v Interfer tento druh designu.
tak jste říkal, že by som mala upresniť rozsah pre vstup, ktorý je VDD (Vin). a tento bod nebol tak jasný before.that 'je aj dôvod, prečo by mal používať dve rôzne napätie zdroja jeden pre alimentation z chýb zosilňovač a iné napätie zdroje, ktoré budú variabilné.otázka znie: Ako som mohol fixe tento rozsah?
inom mieste: Snažil som sa ako prvý udržať stabilitu pre rôzne zaťaženia hodnoty (rôzne zaťaženia prúd) na 3,3 V Vin, čo mám robiť?Potrebujem spustiť trans simuláciu alebo meniť Vin a sledujte ac odpoveď?

vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back