I
Imari
Guest
hi Freinds!
Našiel som nejaké problémy Ďurina = t konštrukcia Nízke vypadávajúcich regulátor:
tento regulátor by mal mať: Vdropout: 0.5V, takže sa Vin 3.3V, Vout musia byť 2.8V.
zaťaženie resisttance jede od 28Ω na 2.8KΩ.Načíst kondenzátor 2.2ľF
tento regulátor má: * a PMOS priechodu prvkom W = 6l / L = 1L.
* Chyba zosilňovač s 60 dB
* Bandgap 1.2V
* Frekvenčný systém náhrad
navrhnuté aj jednotlivé prvky od seba, a já neoverovala functionnality to.
Ale keď som reessemble obvode, obvode je hezké sa zaťaženie iba 2.3KΩ na 2.8KΩ (Aktuálne o 1 až 20 mA approximatly). Ifound že Vout je 2.8V a stabilita je asi 50 ° vo fáze margen.
Ak je však Rload patrí do 1KΩ či menej regulátor prestane pracovať; infact Vout stala 3.8V (čo znamená, já myslím, (Vin) 3.3V (Vdropout) 0,5 V) a názov nie je stabilný.
je to o prechode prvkom alebo niektoré veci inak?
Vďaka vopred za akúkoľvek odpoveď, ktorá mi môže pomôcť!
Našiel som nejaké problémy Ďurina = t konštrukcia Nízke vypadávajúcich regulátor:
tento regulátor by mal mať: Vdropout: 0.5V, takže sa Vin 3.3V, Vout musia byť 2.8V.
zaťaženie resisttance jede od 28Ω na 2.8KΩ.Načíst kondenzátor 2.2ľF
tento regulátor má: * a PMOS priechodu prvkom W = 6l / L = 1L.
* Chyba zosilňovač s 60 dB
* Bandgap 1.2V
* Frekvenčný systém náhrad
navrhnuté aj jednotlivé prvky od seba, a já neoverovala functionnality to.
Ale keď som reessemble obvode, obvode je hezké sa zaťaženie iba 2.3KΩ na 2.8KΩ (Aktuálne o 1 až 20 mA approximatly). Ifound že Vout je 2.8V a stabilita je asi 50 ° vo fáze margen.
Ak je však Rload patrí do 1KΩ či menej regulátor prestane pracovať; infact Vout stala 3.8V (čo znamená, já myslím, (Vin) 3.3V (Vdropout) 0,5 V) a názov nie je stabilný.
je to o prechode prvkom alebo niektoré veci inak?
Vďaka vopred za akúkoľvek odpoveď, ktorá mi môže pomôcť!