Problém s jednoduchou spojkou vetve design (viacvrstvové obvody)

M

mfarhan1

Guest
Vážení pracujem na viacvrstvové obvody, urobil som jednoduchý vetve vo väzobnej páskového vedenie configration pochovaný v dielektrických, jeho v poriadku, ale je potrebné zadať prípojný bod, takže som dal priechody v koncoch a odniesť ju do hornej časti krajiny, ktorá je viditeľná, teraz ide o to výsledky sú úplne odlišné a zlé, prosím, niekto má skúsenosti s viacvrstvových obvodu radu ma,

Vo väzobnej pobočke line dizajn veľmi dôležitý, je "rady symetria", kde i = 0 a V = max Ak váš pridal priechody zmeniť vodorovnej polohe, že väzobné výkony ovplyvnené.

Vďaka, ale ako som mohol vedieť, že mnoho symetria nie je narušený, chcem, aby sa žila z pochovaných pásu linky na vonkajšej vrstve, aby sa pripojenie!

Ak chápem váš problém správne, máte páskového vedenie vedľajšie trať spojka pokrytá vodivým listov hore a dole, a teraz vzali feedlines na horný povrch vodivý povrch, takže si môžete vytvoriť spojenie. Je to povrchové priamky CPW? Starostlivo zvážte, kde je odkaz groundplane a udržať líniu a medzery v rovnakom impedanciu ako väzobné vstupy a výstupy. Ďalšou oblasťou hľadať problém je s prešitím priechody. Ako prvý rez sa budem snažiť držať je od seba menej než desatina vlnovej dĺžky alebo tak. Môžete tiež vziať do úvahy niekoľko riadkov. Tento komentár môže začať temperamentný diskusie. To by som sa na tie spoje veľmi opatrne. Ak ste použili priechody sú tam nežiaduce pahýle na tratiach? Môžete zvážiť slepé cez zhora pochovaný dirigenta (a žiadne ďalšie). Prechod na hornú vrstvu a cez cez môžu uviedli nečakané odrazy vo svojej spojky. Ak máte simulátor EM model spojky a stopy. Môžete byť schopní zistiť, kde to šlo z cesty. Veľa šťastia.

@ Azulykit To je pravda vás kompletne uderstood môj problém, myslím, že najlepšia je čistá zem medený plech s otvorom v tom, kde som sa prejsť a cez urobiť malú CPW linku pre pripojenie port, sú umiestnené na priechody každého konca spojky tak, aby boli aspoň lambda / 4 od seba nemôžem si je bližšie, Prečo sa pýtate, zavrieť im lambda/10? Po druhé, prečo si myslíte, že potrebujem viac ako jednu cez? Mám ADS moment Ako môžem zistiť, kde sa všetko zvrtlo, môžem používať po spracovaní vizualizácie aj grafe aktuálne Teraz som na nové riešenie problémov a neviete, ako na túto situáciu, Ak ste priechody sú tam na neúmyselné pahýle riadky? No dizajn je rovno vpred, bez ďalších stub, (i dont pochopiť, čo sa chcete spýtať na čap) akúkoľvek pomoc v tomto smere by bolo značné.

Aj normálne používať HFSS a nie som oboznámený s funkciou ADS. Snažil som sa urobiť dva samostatné body o VIA. Cez ktorý používate na pripojenie na hornej riadený trace (CPW) th vnútorné riadené trace (páskové vedenie) by sa mal znížiť na vnútornú stopu (páskové vedenie), bez toho aby museli opustiť do konca roka cez zavesenie (cez VIA). Ľudia väčšinou nemajú radi slepé VIAS, pretože sú drahšie na výrobu. Ponechanie otvoreného útržok na prenosové linky spôsobí cmúľať, v pásmovým. Čím dlhšia je útržok nižšiu frekvenciu suck-out. Moja druhá poznámka sa o šitie priechody viazanie horné a dolné groundplanes dohromady. si ich predstaviť ako prevod páskového vedenia a CPW linky do viac koaxiálny ako štruktúra vedenia. To sú priechody, že by som miesto blízko. V HFSS možné vybudovať túto štruktúru a pozerať sa na pole sa šíri prostredníctvom zariadenia, aby zistila, kde stojaté vlny vznikajú, a získať predstavu o tom, kde čo treba upraviť. Cnelo sa mi vaše príspevky až teraz. Dúfajme, že to pomôže. S pozdravom

Vďaka Azulykit by som najviac probabbily pomocou Blind Via áno ADS nemôže povedať o stojaté vlny vizuálne, takže som premýšľal simulovať to na HFSS, takže som nemohol prísť na problém

Myslím, že tam je nejaké obmedzenie týkajúce sa používania termínu suck-out. Možno by som mal upratať svoj slovník a povedať "prudký pokles S21" miesto .........:?: [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 51 minútach: [/color] [ / size] Len ďalšia myšlienka: ako budete stavať celý model Skontrolujte, či sú CPW a striplines sú na 50 ohmov. Akonáhle sú na rovnakej impedancia potom pripojiť dva a ísť od toho. Štruktúry sú ľahšie de-chyba je, že som pomerne istý, že časti pracujú ako prvý.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back