Problém s ir2110 a irf740 pre riadenie motora, ako bude horúco

X

Xjack

Guest
Ja používam IR2110 a 740 pre riadenie motora v mojom okruhu sa používa 100ohms odpor a 1N4148 paralelne HO, LO na MOSFETy Gate. 47ohms na VS pin. Vstupy voltov je 280V. MOSFET zahrejú viac 80 °. , Ale motor beží dobre. Čo môže byť problém? som potrebné zmeniť hodnoty odporov, či je to problém, prosím povedzte mi, kde sa mýlim.

Odkiaľ sa u okruhu .... Myslím, že niektorí heatsinking bude to v pohode ..... Ak po obvode by nám pomôže pochopiť veci jasnejšie .....

Chápem, že ... Motory sú riadené prúdu, a preto, ak ste chcel znížiť súčasnú potom by to vplyv na otáčky motora .... skúste radšej heatsinking MOSFETs ..... Tiež, že odpor ste hovorili o len, aby sa zabránilo spusteniu v dôsledku úniku prúdu, takže to nie je žiadne použiť ho zmeniť ....

Hay XJACK môžete plz odošlite Kompletné schému zapojenia od A do Z plz musím dokončiť svoj projekt Boh vám pomôže .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size]
okruhu [/ quote sena XJACK môžete po okruhu zase plz Potrebujem to vyriešiť môj problém PLZ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back