Problém s inštaláciou sady NCSU 1.5.1 na IC610

S

sc266

Guest
Dobrý deň! Chlapci Je nejaká tela úspešnej inštalácii NCSU kit 1.5.1 na IC610? Vďaka

Dobrý deň! Mariam Môžeš mi ukázať, ako na to? Snažil som sa nainštalovať, je OK, ale keď som sa používať a nemôžem zmeniť veľkosť tranzistora (W, L) a simulovať, je chyba, pretože chýba strašidiel. Prosím, ukáž mi kroky ... prosím ... prosím, ste úspešnej inštalácii NCSU kit na IC610? Vďaka

Je potrebné nainštalovať MMSIM60 alebo MMSIM61 Okrem IC61

Dobrý deň! mariaR Môžete mi povedať, kde by som mohol dostať MMSIM60? Je to vnútri IC610 obalu, alebo budem musieť stiahnuť odinakiaľ? S pozdravom

[Quote = sc266] Hi! Chlapci Je nejaká tela úspešnej inštalácii NCSU kit 1.5.1 na IC610? Vďaka [/quote] Čo je kit NCSU??

[Quote = eng_Semi] Aký je NCSU kit ???[/quote] knižnica pre IC610 pre študentov

[Quote = sc266], je to MMSIM6.0 vrátane indise Patch_ISR2006? [/Quote] Každý MMSI sa robí prácu

Nevyžaduje povolenie k inštalácii MMSI? alebo povolenie už obsahujú vnútri IC610? Práve sme nainštalujete MMSI ihneď po inštalácii sme IC610, je to tak? Som mätúce licenciu na MMSI, prosím pomôžte vďaka

[Quote = sc266] Má to vyžadujú povolenie k inštalácii MMSI? alebo povolenie už obsahujú vnútri IC610? Práve sme nainštalujete MMSI ihneď po inštalácii sme IC610, je to tak? Som mätúce licenciu na MMSI, prosím, pomôžte Vďaka [/quote] Pre inštaláciu nie je potrebné povolenie, na spustenie robí.

Dobrý deň, je NCSU kit je podobný austriamicrosystem Hit-Kit? Mám na mysli, je to technológia, kit? Na zdravie! Mimochodom im nové, takže to môže znieť ako hlúpa otázka! WATS the diffrence medzi NCSU CDK a freePDK .. a ako ich môžem použiť, keď mám ic5141? vďaka

NCSU Cadence Design Kit NC State University Cadence prostredie, ktorá bola prispôsobená s niekoľkými technologickými súbory a slušné množstvo vlastných SKILL kódu. Tieto súbory obsahujú informácie užitočné pre analog / plná vlastný digitálny CMOS IC designu cez výrobu MOSIS IC služby. Tieto informácie zahŕňajú vrstva definície (napr. farby, vzory, atď), parazitné kapacity, rozloženie pcells, parametre SPICE simulácií, Diva pravidlá Demokratickej republiky Kongo, ťažby a LVS overovania a rôzne vylepšenia GUI. Toto prostredie je k dispozícii ako Cadence Design NCSU Kit (NCSU CDK). The NCSU CDK môže byť použitý s aspoň verzia 4,4 až 5,1 z Cadence sady nástrojov a je k dispozícii zdarma ako službu Cadence Design Spoločenstva.

Len som nainštalovať NCSU 1,51 na ic5141 usr3, robiť žiadnu zmenu thave na stiahnutie usr4, každý podľa toho, ako sa zdá, že server sa posledná sada NCSU bol dole na dlhú dlhú dobu, je to pravda?

[Quote = asueee0] aj nainštalovať iba na 1,51 NCSU ic5141 usr3, robiť žiadnu zmenu thave stiahnuť usr4, každý podľa toho, ako sa zdá, že server sa najnovšie sady NCSU bol dole na dlhú dlhú dobu, to je pravda ? [/quote] je to tam stále, je potrebné sa zaregistrovať

Každý, kto tejto problematike "Bad okno" alebo "invaid okna parameter" pri spustení IC610 na CentOS5? Každý, kto vedia, ako to napraviť? Vďaka

[Quote = eng_Semi] [quote = sc266] Hi! Chlapci Je nejaká tela úspešnej inštalácii NCSU kit 1.5.1 na IC610? Vďaka [/quote] Čo je NCSU kit ???[/quote] Nie je to North Carolina State University PDK? V čom je problém v tom?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back