Problém s frekvenciou výkonu a výkonu na ADF 4360 PLL

E

edata

Guest
Ahoj všetkým, je tu niekto koho pracoval s týmto čipom? Máme vážne problémy, programovanie, nemôže získať správne frequenct výkon a výkon. Kontaktujte ma prosím, ak máte nejaké návrhy. Ďakujem as pozdravom,

používame ADF 4360-2 po 100 MHz oscilátora. Môžeme programu PLL sme skontrolovať. Avšak predpokladáme, že sa dostanete 2 GHz pri výstupe s výkonom úroveň -6-0 dBm a my nemôžeme dostať. K dispozícii je len podpora národných okolo 2,2 GHz s nízkou výkonu. Vďaka,

Použil som tento čip, to fungovalo, ako bolo navrhnuté. Mala som problémy so spájkovanie leadles balíček na mojom prototypu. Použil som 10 MHz čj. 100MHz ref je vysoká, sú si istí, že zariadenie je stále nutné rozhodca silu signálu? Jazdíš s GUI analógové poskytuje? Videl som drobné chyby v GUI, keď to programy 4106, by mohlo určité frekvencie. Chcel by som skúsiť zahráva všetky frekvencie čipu by malo dať zistiť, či to GUI ALOS má chybu. Alebo ešte lepšie, prečo si sa eval rady. C

Ahoj, mám problém čarodejnice adf4360-6 tiež. Mám 26MHz referenčné hodiny. R-čítač je nastavený na 52 (snažím sa R-výstup čítača o rozsahu a 500, je tam - to som vpravo). ale ja som proti B nastavený na 287 a proti 0 a RF sa nachádza na 3,3 V v pokoji. Myslím si, že VCO nie je v prevádzke. Moje ciele: 1100MHz na RFoutA To je môj kód:
Code:
 _delay_us (2), / / poslať R proti západku / / data [0] = 0x10; data [1] = 0x00; data [2] = 0x69; dáta [ 0] = 0x00; data [1] = 0x00; data [2] = 0xd1, ADF4360_SendSettings (data) / / poslať kontrolu zámok / / data [0] = 0x00; data [1] = 0x21; data [2] = 0x24, / / LOCK / / data [0] = 0x00; data [1] = 0x21; data [2] = 0x84, / / R čítač / / data [0] = 0x00; data [1] = 0x21; dáta [ 2] = 0x44, / / N čítač data [0] = 0x0F; data [1] = 0xE1, data [2] = 0x44, / / N proti, max Aj ADF4360_SendSettings (data); _delay_ms (100) / / Odoslať N proti západka / / data [0] = 0x00; data [1] = 0x89; data [2] = 0x12; data [0] = 0x01; data [1] = 0x13; data [2] = 0x02; ADF4360_SendSettings (dáta )
Je tam nejaký problém? Ďakujem

Dobrý deň, som použil tento čip s odkazom 10MHz. Spočiatku som mal problémy tam, kde by sa zámok. Ukázalo sa, že je to VCO nie je dodávať dostatok energie k vstupu RF. Niektoré pôvodné veci skontrolovať: 1. Má PLL riadiť nabíjanie výkon čerpadla v správnom smere, pokiaľ VCO nie je na správnu frekvenciu. 2. K dispozícii je programovateľný testovacie kolík na čip, ktorý umožní zobraziť výstup z N a R registrov. To vám pomôže určiť, či sa niečo deje zle vo VCO alebo XTAL referencie. Ak máte nejaké veľké zosilňovače mimo obvodu PLL, možno by ste mali zvážiť voľbu zakázať a pri vykonávaní týchto skúšok, takže nemajú rušenie. Ako sa o vyslanie svojho schémy

Používam tento obvod, interval VCO, bez zosilňovača v slučke. Keď som sa urobiť krátky Vtune na zem, ja nie som schopný zmerať akúkoľvek frekvenciu, čo si myslím, že VCO nebeží. Aj tryed trasa R výstup čítača pre testovanie kódu PIN, tak som sa merať správne 500kHz, ale keď som vedený N výstup čítača testovať PI, žiadne krivky tam.

Jediné, čo môžem odporučiť, je, že 1. Prejsť na listoch znova. 2. Miesto logický analyzátor na kolíky PLL a potvrdiť, že sa programovanie vec správne. 3. Naprázdno loop filter na Vtune PIN a pripojiť premenný odpor. Vary Tuning napätie VCO. Zistite, či VCO je potom produkovať nič.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back