Problém s Cadence ako Spectre simulátor otvára niekoľko minút

A

ahmed tolba

Guest
[Size = 6] Zdravím všetkých, som pomocou kadencia navrhnúť SCS, som nakreslil schému, ale keď začnem simulátor (strašidlo), to trvá príliš dlho otvorené .... Neviem, v čom je problém? môže niekto pomôcť? [/size] [size = 7] [/size]

Ak váš SCS má tranzistorov Tou môže skontrolovať, či nainštalovať PDK na správnej ceste, alebo nie

Aká je vaša verzia pre Linux? To má vzťah witn linux

Ahoj jamesfeng1981, sorry za odpoveď neskoro ......... Pracujem na Linux 10.2

Tam by mohol byť problém s licenciou Nastavenie / server, a to by mohlo byť príliš dlho k pokladni licenciu ...

Ja viem, prečo to je ... Ak mám pravdu, slownessis iba prvýkrát od začiatku u ur icfb. To preto, že kadencia doesnot framw pracovné zaťaženie všetko, keď to začne. To loda sonly štandardné veci, ak je vyžadovaný načíta reqd veci. Ak je ur pracuje na rýchle stroje s ťažkým RAM potom nemusí všimnúť pomalosť, pretože čas potrebný je veryisignificant. Ale ak u otvorené ur lokálneho počítača a potom u uvidí problém pomalosti. Vďaka Sriramachandra

procesora je 1,86 GHz a 512 MB RAM je však myslím, že na otvorený simulátor Nemalo by to trvať veľa času (niekoľko minút!?)

[Quote = Ahmed Tolba] [size = 6] Zdravím všetkých, som pomocou kadencia navrhnúť SCS, som nakreslil schému, ale keď začnem na simulátore (strašidlo), to trvá príliš dlho otvorené .... Neviem, v čom je problém? môže niekto pomôcť? [/size] [size = 7] [/size] [/quote] Čo je to verzia Cadence IC a aký OS Linux?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back