Problém Inštalácia Synopsys 2002 o RH9.0

F

FNK

Guest
Snažím sa nainštalovať Synopsa 2002,05 na RH 9.0. Snažil som sa pomocou export LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1 a moja inštalácia stucking na UPOZORNENIE: Neplatný platforma (s) LINUX. Preskakovanie ... Vyberte platforma (y) pre inštaláciu: {LINUX} Zadajte zoznam platformy (y) na inštaláciu [LINUX]: Môže mi niekto plz linux mi pomoct. Vďaka

[Quote = FNK] Snažím sa nainštalovať Synopsa 2002,05 na RH 9.0. Snažil som sa pomocou export LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1 a moja inštalácia stucking na UPOZORNENIE: Neplatný platforma (s) LINUX. Preskakovanie ... Vyberte platforma (y) pre inštaláciu: {LINUX} Zadajte zoznam platformy (y) na inštaláciu [LINUX]: Môže mi niekto plz linux mi pomoct. Vďaka [/quote] Len poznámka linky 51 a 52 v scenári install.now a malo by fungovať .... Veľa šťastia! : Wink:

Vďaka Atre ... Podarilo sa mi prejsť, že časť inštalácie. Avšak inštalátor dáva ďalší chyba nie je schopný dekomprimovať archívy. Myslím, že je to preto, rozbalí sa už tam v RH9. Môžeš adivce mi, ako môžem prísť po tejto chybe.

Ste rozbaliť si syn *. common.tar & syn *. linux.tar v rovnakom adresári?

"Mv Linux Linux" alebo "MV Linux Linux", ako som vyslaný v inom vlákne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back