pripojenie Nokia 3310 k AT89C51

S

suriadin01

Guest
helloo kamarát ......... Som potrebovať nejakú pomoc. Som študentom v minulom roku, teraz robím svojej diplomovej práci. Moje práce sú odosielanie správ pomocou 3310. správa obsahovať dáta z digitálneho merača hodiny watt sériovým dátovým káblom, ale aj zmiasť o tom, ako môžem pripojiť svoj Nokia 3310 s mikroprocesora AT89C51, a ako kontrolovať to. bodom mojej práce je, ako riadiť Nokia 3310 pomocou AT89C51 tak, že keď som sa uvádzajú údaje o odoslaní správy na 3310 z iného mobilného telefónu. 3310 je možné repply dát automaticky na mobilný telefón, ktorý požadujúce. Potrebujem všetky informácie o tom, prosím ......

Najprv si nie ste istí, čo máte v úmysle použiť. Ak chcete používať AT príkazy potom musí mať svoj mobilný GSM modem vnútri. Ak nie, tak to nemusí byť tak ľahké pre vás. Mám prepojený 6210 s 8051 sa zdá ťažké na začiatku, ale na konci to vyzerá veľmi jednoduché získať cez GSM modem alebo telefón, ktorý má, spolu s jeho dátový kábel, ktorý má rozhranie RS-232 connecor na jej konci, a začať experimentovať na HyperTerminal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back