Mám záujem o učenie, ako urobiť dosky s plošnými spojmi. Celá tá vec od návrhu cez výrobu v mojom dome. Existuje softvér, ktorý by sme mohli použiť, že je zadarmo distrubution? Možno pre Linux a Microsoft počítačový operačný systém? Asi nebude venovať príliš veľa času na to, až na jar. Mám skip, ale radšej použiť Google Gmail chat.
Ahoj, ja sa snažím orla (Lite verzia je zadarmo), alebo môžete skúsiť zenitpcb. Urobil som niekoľko PCB doma pomocou toneru metódu prenosu, výsledky sú dobré. Jediné, čo chcem vedieť, ako dať zelenú farbu spájkovacia masku, pokiaľ viem, každý subjekt, pls help. vďaka.
Začnite s jednoduchším balení CAD, ako je protel alebo Eagle a naučiť sa kresliť schematické značky prvý (odpory, diódy, tranzistory atď), nastaviť parametre diely (pin meno a nie., Stopa atď). Spojiť ich dohromady v obvode. Naučte sa používať ERC (elektrický pravidlo check) a vygenerovať netlist. Akonáhle viete, že ... Ste pripravení vytvoriť svoj prvý PCB!
Ahoj, viem, že len veľmi málo ABT PCB návrhu. Chcem sa učiť ORCAD a CADSTAR ................. Ako by som mal začať s ..........? vďaka advnc: D Vshetty
Odporúčam vám zamerať sa na Allegro, pretože dôležité IC spoločnosti Cadence používa softvér pre čip, balenie a PCB ... Mnoho odkazom PCB návrhy budú vo formáte Allegro.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.