priateľov, ktorí sa chcú naučiť PCB návrh zdarma.

T

terrywang

Guest
Som návrhár PCB, žijú v Číne. Mám viac ako 8 rokov skúseností v oblasti dizajnu PCB, som dobrý v PowerPCB, Allegro, Orcad zachytiť, CAM350 EDA nástroje. Ak sa chcete naučiť tie softvér, prosím kontaktujte ma. Môžem zlepšiť moja angličtina je to win-win situácia. My Skype: billwang888888 MSN: wang_wxx@sina.com

Ahoj, IAM naozaj záujem dozvedieť sa návrh dosiek plošných spojov Mohli by ste mi prosím ma učiť. Win - win stratégia, S pozdravom, Saran

[Quote = terrywang] Som návrhár PCB, žijú v Číne. Mám viac ako 8 rokov skúseností v oblasti dizajnu PCB, som dobrý v PowerPCB, Allegro, Orcad zachytiť, CAM350 EDA nástroje. Ak sa chcete naučiť tie softvér, prosím kontaktujte ma. Môžem zlepšiť moja angličtina je to win-win situácia. My Skype: billwang888888 MSN: wang_wxx (at) sina.com [/quote] Ahoj chcem sa naučiť PCB design a dávam prednosť EAGLE. Môžete ma učiť? Prešiel som Výukový program a manuál. ale chcem, krok za krokom návod.

Mám záujem o učenie, ako urobiť dosky s plošnými spojmi. Celá tá vec od návrhu cez výrobu v mojom dome. Existuje softvér, ktorý by sme mohli použiť, že je zadarmo distrubution? Možno pre Linux a Microsoft počítačový operačný systém? Asi nebude venovať príliš veľa času na to, až na jar. Mám skip, ale radšej použiť Google Gmail chat.

Ahoj, ja sa snažím orla (Lite verzia je zadarmo), alebo môžete skúsiť zenitpcb. Urobil som niekoľko PCB doma pomocou toneru metódu prenosu, výsledky sú dobré. Jediné, čo chcem vedieť, ako dať zelenú farbu spájkovacia masku, pokiaľ viem, každý subjekt, pls help. vďaka.

Mám záujem o učenie, PCB design. Mám Cadence Orcad v mojom systéme, a chcem sa to naučiť, tak aj základné. Dúfam, že mohol pomôcť.

Začnite s jednoduchším balení CAD, ako je protel alebo Eagle a naučiť sa kresliť schematické značky prvý (odpory, diódy, tranzistory atď), nastaviť parametre diely (pin meno a nie., Stopa atď). Spojiť ich dohromady v obvode. Naučte sa používať ERC (elektrický pravidlo check) a vygenerovať netlist. Akonáhle viete, že ... Ste pripravení vytvoriť svoj prvý PCB!

Ahoj, ja taky záujem o učenie, návrh dosiek plošných spojov. Ja ani neviem, základy návrhu PCB môžu u mňa učiť. ::

Ahoj, viem, že len veľmi málo ABT PCB návrhu. Chcem sa učiť ORCAD a CADSTAR ................. Ako by som mal začať s ..........? vďaka advnc: D Vshetty

Odporúčam vám zamerať sa na Allegro, pretože dôležité IC spoločnosti Cadence používa softvér pre čip, balenie a PCB ... Mnoho odkazom PCB návrhy budú vo formáte Allegro.

[Quote = ven787] Ahoj, ja taky záujem o učenie, návrh dosiek plošných spojov. Ja ani neviem, základy návrhu PCB môžu u mňa učiť. :?:[/Quote]

Dobrý deň, chcem sa naučiť PCB návrhu. a thax pre tis skvelú prácu.! Ale ako môžem začať s vami.?? demo PLZ!

Som návrhár PCB, žijú v Číne. Mám viac ako 8 rokov skúseností v oblasti dizajnu PCB, som dobrý v PowerPCB, Allegro, Orcad zachytiť, CAM350 EDA nástroje. Ak sa chcete naučiť tie softvér, prosím kontaktujte ma. Môžem zlepšiť moja angličtina je to win-win situácia. My Skype: billwang888888 MSN: wang_wxx@sina.com

Ahoj, IAM naozaj záujem dozvedieť sa návrh dosiek plošných spojov Mohli by ste mi prosím ma učiť. Win - win stratégia, S pozdravom, Saran

[Quote = terrywang] Som návrhár PCB, žijú v Číne. Mám viac ako 8 rokov skúseností v oblasti dizajnu PCB, som dobrý v PowerPCB, Allegro, Orcad zachytiť, CAM350 EDA nástroje. Ak sa chcete naučiť tie softvér, prosím kontaktujte ma. Môžem zlepšiť moja angličtina je to win-win situácia. My Skype: billwang888888 MSN: wang_wxx (at) sina.com [/quote] Ahoj chcem sa naučiť PCB design a dávam prednosť EAGLE. Môžete ma učiť? Prešiel som Výukový program a manuál. ale chcem, krok za krokom návod.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back