Priame modulácie laserové diódy pomocou vysokorýchlostné logika

R

rfmw

Guest
Aj vyžadujú, aby všetky info / papier / článok / knihu o priame modulácie polovodičových laserov (laserové diódy) pre telekomunikačné aplikácie využívajúce vysokorýchlostné logika. Zvlášť pomocou ECL alebo CML (výstup) logiky. Problém je o DC! rozhraní logických úrovní z vysokorýchlostného zariadenia s laserovou diódou, ktorá musí byť riadený premennú, tj kľudový prúd 50 - 150 ma ... Obvod príklady tohto rozhrania by bolo pekné. Účelom je OPLL design - rozhranie medzi laserové diódy a fázového detektora. Vďaka, rfmw

Možno budete chcieť pozrieť na obr 2 tohto článku. Je to pomocou ECL zariadenia (XX89) riadiť laserovú diódu VCSEL. http://www.edn.com/article/CA307867.html Jediné, čo je to, že článok je laserovej diódy je VCSEL a súdiac podľa vášho modulácia prúdu je asi vaša FP laserovou diódou. ECL / CML linku vodiča s premennou bol obrat chudáka vodiča laserové diódy. Možno budete chcieť zistiť, či má niekto Aplikačná poznámka o to, aby riadil laserovú diódou. ONSEMI a MICREL sa tieto premenné hojdačka časti vo svojich portfóliách.

Ahoj krashkealoha, máte pravdu, samozrejme. Mám FP typ laserovej diódy. U laserové diódy (variabilný) prúdy 100-150 ma musím mať somekind zaujatosti obvodov. Aj pre účely modulácie Potrebujem pripojiť nejako vysokorýchlostné logický výstup. Spojenie musí ísť až na DC, takže zaujatosť by nemala zasahovať príliš logický výstup a naopak. Vďaka za pomoc, rfmw

Ahoj .. Chcem len povedať pár slov ... jednosmerný prúd .. tu je jeho hodnota dôležitá zodpovedajúce prahové hodnoty laseru k laserovým. takže hodnota jednosmerného prúdu, musí byť injekčne špecifikovaným pre správnu prácu v čase prahu prúd laserové diódy. Napríklad, I (injekcia) = x I (prah). Hodnota x musí byť veľké, ako 1. Ak je vyššie hodnoty x majú mnoho výhod a tiež niektoré výhody, DIS ako napríklad vysoký výkon, nízku rezonanciou frequenccyand ... atď disadv. Je to ako vyššia teplota činnosti. a tiež musí brať do úvahy hluk riadené vstrekovanie s aktuálnou .. Tým sa účinok zapnutí meškanie a hrúbku čiary. mich vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back