Priama konverzia nulu otázku?

D

dd2001

Guest
Počul som, že SAD argorithm na implemen DC zrušenie v roku nula-IF transceiver, ktorý o tom vie argorithm? , Kde ju nájsť? vďaka.

Ahoj, ja si myslel, že metóda je použiť veľké množstvo kúskov (8-12) s vysokým dynamickým rozsahom tak, aby mohol byť odstránený DC. Ak je DC je veľký vplyv na zosilňovače .... potom to nemusí byť vhodné. brmadhukar

To je metóda outdate! Ak je offset sa objaví čoskoro v zisku cesty (prírodné s mixer ZeroIF) digitálna korekcia chýb by mal mať dynamický rozsah signálu + offset * zisk. Ďalšou zlou správou je, že posun môže klip niektoré zosilňovače medzi nimi. Niektorí chalani si o spätnú väzbu DAC do mixu výstup. Pomáha trochu, ale je tu viac múdra riešenie výstavbou zmiešané zisk / korekcie chýb bloky.

[Quote = rfsystem] To je outdate metódou! Ak je offset sa objaví čoskoro v zisku cesty (prírodné s mixer ZeroIF) digitálna korekcia chýb by mal mať dynamický rozsah signálu + offset * zisk. Ďalšou zlou správou je, že posun môže klip niektoré zosilňovače medzi nimi. Niektorí chalani si o spätnú väzbu DAC do mixu výstup. Pomáha trochu, ale je tu viac múdra riešenie výstavbou zmiešané zisk / korekcie chýb bloky. [/Quote] Ako spoznám, že výkon batérie je jednosmerný offset alebo signál? Ako sa odlíšiť a oddeliť je?

Buď 1. Použitie frekvenčnej oblasti filtrácie, ak je signál má nulovú DC ako OFDM, alebo Wideband FSK. 2. Zakážte signál pre opravu ľahké?

[Quote = rfsystem] buď 1. Použitie frekvenčnej oblasti filtrácie, ak je signál má nulovú DC ako OFDM, alebo Wideband FSK. 2. Zakážte signál pre opravu ľahké? [/Quote] No, nie je to pre mňa ľahké. Daj mi viac hitov, prosím.

Myslím, že rfsystem prostriedky: pomocou HPF (High Pass Filter), filtrovanie DC (frekvencia = 0 Hz), a OFDM nie som farmiliar s tým, ale možno, že to niektoré druhy architektúry definované OFDM alebo iného systému?

Pre širokopásmové FSK môžete filtrovať s vysokým poriadkom hornej priepustu filtra normálne čas varing DC offset. Dopad je malá degradácia S / N v porovnaní s obchodom BER. Pokúste sa optimalizovať rohu frekvenciu a aby sa vám systém, pretože počiatočné ustálenie z filtra určiť čas, ktorý voľne v pakete TDMA pre synchronizáciu. OFDM je podobný širokopásmovým FSK, pretože v nule neexistuje žiadny dopravca.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back