Prepojenie PIC18F2550 na LabVIEW 7.1 alebo novší

Que tal. Si. Deberias poder Mandara cualquier cantidad de Informácie o Spoločnosť. Saludos.

Hallo som downloded ovládač LabVIEW pre radič Pic micoro že Osolong publikovanie. I používať na komunikáciu s pic 18F4550 DAQ. Čo sa týka vidím komunikácia funguje. Jediný problém je, že neviem, ako by som mohol nastaviť digitálny výstup, čítať digitálny vstup, Reed a analógový vstup, alebo napísať analógový výstup. Som si istý, že je v C-kódu, ktorý mám s týmto DAQ, ale nerozumiem kód. Som začiatočník s LabVIEW, nikdy nepoužíval USB a som nikdy nepoužíval C kód. Takže je tu niekto, kto mi môže pomôcť, ako komunikovať so svojím digitálnym a analógovým I / 0 Roy

Sakra Všetci, ja som ešte robil expirements o rozhranie USB s PIC18F4550 prvým použitím Visually basic a funguje to úspešne. ale v súčasnej dobe som pomocou LabVIEW a funguje to dobre pre jedno zariadenie, ale ak by som sa pripojiť k zariadeniu s id vid_1234 & pid_0001 pre prvý PIC18F4550 a vid_1234 a pid_0002 pre druhé PIC18F4550 a som navrhol program LabVIEW poslať číslo na prvý čip a čip výstup číslo PORTB a môžete to urobiť s druhým čipom problém, že nedávajú výstup z PORTB ako len prvých zariadení funguje, alebo druhý práce a prvý nie je, napriek aj definovať v súbore informácií a vidím, obe zariadenia v Správcovi zariadení. Samozrejme som použil DLL súboru mpusbapi.dll a ovládače mchpusb k acomplish prácu. Môžem ovládať obe zariadenia pomocou vb, ale nemôžem byť vykonané s LabVIEW, prečo?

Ahoj niekto mi mohol pomôcť, ako sa rozhranie jednoduché výbavu blok LabVIEW s mikrokontrolérom PIC?

Ahoj Osolong, si robil môj deň! Vaša práca mi veľmi pomohlo! Teraz, som čelí problém.U chcete poslať dáta v poli uložené v PIC4550 cez USB k LabVIEW a sprisahania, že dáta poľa na krivky grafu. Ale vec je poslať dáta nedostanú vynesie postupne (ako je uložený v PIC), LabVIEW pozemky to celkom náhodne. Aký by mohol byť problém?

Dobrý deň! Dúfam, že vy mi môže pomôcť! Potrebujem akvizičnej zariadenie USB pre použitie s LabVIEW, mám v úmysle použiť pic 18F4550, ale nemám potuchy, ako to urobiť. Mám dobré znalosti v oblasti elektroniky a LabVIEW, ale Aj don `t know takmer nič o pics. Môže niekto z vás, pomôžte mi? I `m naozaj potrebujú to! Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back