L
lovediwan
Guest
Ahoj, ja som nový mikrokontroléru , ale ja som expert na LabVIEW Tak je tu niekto, pomôžte mi zistiť, ako sa rozhranie PIC18F2550 na LabVIEW pomocou USB. Vďaka Bye [/b]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj Luca je tu súbor považuje Kabanga
Nemám tušenie. Neviem, ako používať C18. V CCS potrebujete PCWH alebo vyššiu verziu, aby sa ho skompilovať.Sinoj BS napísal: Ako môžem prístavu zdrojový kód v CSS pre C18? Alebo má tam nejaký kód v C18? Nemohol som vytvoriť kód v CCS kvôli chýba súbor / neplatné 'pch.crg ".
Si Debe funcionar en LabView 8.5 (y en cualquier verzia que sea mas nueva que 7.1) Pero no funciona en Vista Porque el vodič que urobte Microchip nie funciona más que en WinXP Win2000 y. Al parecer seno un vodič que sa Llama WinUSB que Viena con Vista y es más Facil de usar. Nie lo, že Hecho pues nie tengo Vista, ňu lietadla de instalarlo en el futuro inmediato. Puedes buscar Información acerca de ese vodič y utilizarlo de Manera podobné como lo hago en mi Programa. Suerte! Mal by fungovať na LabView 8.5 (a všetky verzie novšie než 7.1). Ale to nefunguje vo Windows Vista, pretože vodič Microchip poskytuje funguje iba na WinXP a Win2000. Zdá sa, že vo Windows Vista je vodič volal WinUSB, že je jednoduchšie použiť. Môžete google, a na základe svojho programu si môžete vytvoriť svoj vlastný, alebo upraviť moje, ak si myslíte, že je to možné. Good luck!Ligator napísal: Myslíte si, že vi pracuje v LabVIEW 8.5 na Windows Vista? Je mi ľúto, hovorím španielsky, anglicky.
Hola Osolong, gracias por Compartir tú aplicación pero Cuando CONECT el pic al puerto USB, pesar de que Busca el vodič en zložka MCHPUSB nie usadeniny ubicarlo, por prospech tendrias la Amabilidad de pulicarlo.Keď zapojíte do pic na zbernicu USB, to vyžaduje ovládač, ktorý môžete nájsť v MCHPUSB Driver zložky, aj poskytované Microchip.
Ahoj. Vodič je vo vyššie uvedenom súboru: MCHPUSB Driver.zip V zložke \ Release Po pripojení PIC hľadania USB pre INF súboru: mchpusb.inf Dúfam, že to pomôžeHola Osolong, gracias por Compartir tú aplicación pero Cuando CONECT el pic al puerto USB, pesar de que Busca el vodič en zložka MCHPUSB nie usadeniny ubicarlo, por prospech tendrias la Amabilidad de pulicarlo.