Prepnúť kondenzátor filtra

V

Vangrip

Guest
Ahoj, mám jednoduchú otázku: Chcem, aby zvukový filter pomocou zapnutý kondenzátor filtrov (LMF100 - národná). Je tu však jeden problém: Ja viem, že je potrebné použiť filter Bessel, ale špecifikácie týchto filtes, nehovoria, ako si môžete vytvoriť Besselův alebo Butterworth filter. Myslím, že to má niečo spoločné s Q faktor. Má niekto nejaké informácie o tomto a niekoľko odkazov s informáciami? Díky moc! Petr

Môžete sa pozrieť na rane.com. Sú výrobcovia dobré vybavenie PA a prechody. Existuje mnoho článkov na webe sa o aktívnu filtre pre audio.

: Roll: typu a rozmeru potrebných filtrov nájdete v manuáli k čipovej LEPŠIE môjho kamaráta POUŽITIE Multisim pre tento typ vec: EEK: to je jeho najlepší kvality ako zosilňovač DESIGNER a logiky vodiča i audio SPECTRUM a NAD veľmi ľahké sa dostať BEST factoring a šíri sa podobne ako Multisim vám ponúka NICE grafy a tabuľky odozvy a že sa vám vojde CHIP a sledovať, ako funguje v reálnom čase alebo SO: smile: S AUDIO idú vaše zvuková karta vstupu a filtrom a von SPEAKER oneskorenia: úsmev: No Multisim !!!!!! : Wink:

Hmm, je Multisim schopný presne simulovať zapnutý kondenzátor filtre? Ja som ešte pracoval s ewb5.12 pretože sa mi páči rozhranie oveľa viac.

Jeden z najlepších nástrojov pre simuláciu žiadne zapnutý kondenzátor obvode je starý switcap, a nájdete ju v správcu súborov. O filtra, môžete použiť MATLAB, že funkcie prevodu a prevedenie filtra. Pozrite sa na Roubík a Temes knihy, analógových integrovaných obvodov pre spracovanie signálu, mazaný 1986.

nástroj pre navrhovanie riešení, tzv filter 9,1 podporu SCF .. ale neviem, že môže pracovať na skutočných designu SCF? ďalšie filtrov nástroj s názvom filter sprievodca .. niekoho, kto používajú tieto nástroje na skutočné analógové designu IC?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back