Prepínanie USB 2.0 Full Speed z vysokej rýchlosti

S

simce

Guest
Dobrý deň, čítal som niečo o USB 2.0 štandard, ale nie som si istý, že chápem správne jednu vec. Rovnako ako aj uderstand, ak je zariadenie pripojené na USB 2.0 host USB 2.0, potom zoznam proces prebehne s plnou rýchlosťou a potom sa zariadenie oznamuje v deskriptoru, že je cappable manipulácia USB2.0 prevodov. Potom hosť prepne rýchlosť vysokej rýchlosti (480kbs) a od tohto bodu komunikáciu ide s touto rýchlosťou. Už chápem správne? Budeme Teraz prichádza ďalšia otázka: Je možné, že tento scenár: 1. Keď (USB 2.0) je zariadenie pripojené k hostiteľovi (USB 2.0), zariadenia, oznamuje, že FS komunikácia requred. 2. Výpočet proces prebehne dobre a hosť a zariadenie môže komunikovať s FS. 3. Neskôr v čase, keď som chcel vedieť, či existuje nejaký spôsob, ako prechod communcation vysokej rýchlosti bez nutnosti spustenie nového zoznamu procesu? Ďakujem.

Ahoj, v prvom rade, musí hostiteľský byť schopný HS. potom vždy, keď zariadenie pripojené bude kontrolovať najskôr overiť, či zariadenie je vysoká rýchlosť môže pomocou elektrického toku. potom oba prístroje a hosť prepnúť do režimu HS a začnite deskriptor výmenu. Ak HS vodič je zakázaná na strane hostiteľa komunikácia prebieha na FS. S pozdravom guodong

Pokiaľ viem, prvé komunikácia prebieha s FS, kým prístroj oznamuje, že v jeho deskriptor je cappable vysokej rýchlosti a potom HS elektrické handshake prebieha.

[Url = http://www.beyondlogic.org/usbnutshell/usb1.htm] Toto [/url] je dobrý návod.
Všimnite si, sme sa súčasťou rýchlosť identifikácia pre vysokorýchlostné režim. Vysokorýchlostné zariadenie začne tým, že spojí v plnej rýchlosti zariadení (1.5km až 3,3). Akonáhle to bolo pripojené, bude si vysokorýchlostné cvrlikání pri resete a vytvoriť vysokorýchlostné pripojenie, ak pripojenie podporuje ju. V prípade, že zariadenie pracuje vo vysokorýchlostnom režime, potom vytiahnuť rezistor je odstránený vyrovnať line.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back