prekmitov a presah nákladu LDO na prechodovej odozvy

C

caosl

Guest
Ahoj, je možné všetko, čo mám navrhnúť LDO bez vonkajšieho stablity náhrady capacitor.The byť zabezpečená tým, že kompenzuje to vnútorné, ale vzhľadom na chýbajúcu produkcie veľkého kondenzátora, zaťaženie prechodové charakteristiky má veľký prekmitu a podkmitu, ako sa ich zníženie . Všetky komentáre sú welcome.Thanks. --- San

1> je dokument o manipulácii s tlmiaci efekt, môže u sa pozrieť na to ... ale toto je "super ťažký" pre mňa, pretože je potrebné navrhovať špeciálne obvody na "riešenie" tlmiaci efekt ...... 2> Ak nie je Spoločnej poľnohospodárskej politiky, ako sa o aktuálnej priechod energie PMOS v konečnej fáze? sa u simulovať riadok / záťažová regulácia formou 0um povedať 100U? som premýšľal, či je to možné Foy PMOS na "prevádzku", keď tam je prúd naprázdno získalo 3> Prečo chcete pracovať bez kondenzátora? V skutočnosti som tým na to .., ale môžu byť nie som tak dobrý / chytrý na obvode, zdá sa mi, že bez čiapky. To je len o "produkciu papiera purpsoe ".... v reálnom živote ..... môže byť, nie je to ľahké Design pre Manacufacting DFM .................. ..... Všetci sú len moje pocity na túto tému, ak je anythings worng, plz opraviť ma .....

Na Paley: šírka pásma je približne 500kHz ~ 1MHz. Ak chcete ee_cchac: 1.I neviem, aký papier ste spomenul. 2.Indeed, stabilita svetla zaťaženia a bez zaťaženia je ťažké zabezpečiť. Vzhľadom na rozsah mojej LDO je zaťaženie o 0,1 K ohm ~ 100k Ohm, výstupné napätie 1,8 V, takže min prúdové zaťaženie je 18uA.I musí zabezpečiť, aby táto LDO je stabilný, keď prúdové zaťaženie je väčšie ako 10uA určitej voľnosti. 3.V dôvodov nepoužíva externý veľký kondenzátor je, že LDO je plne integrovaný do čipu, bez použitia PIN. Nula, ktorá prinútila externými kondenzátory a je to ESR sa nahrádza vnútorné nulou. Ale keď prúdové zaťaženie je výrazne zvýši, žiadny kondenzátor, aby tento veľký prúd, vzniká tak veľmi veľký undershoot. naopak k prekročeniu. Problém je, ako k ich zníženiu. Dúfam, že viac ľudí sa pripojiť k Diskusia.

témy: kondenzátor-Free CMOS Low-dropout Regulator s tlmením-Factor-Control frekvenčný kompenzácie Viac papiera o vnútornej nuly / pole: Pole-Zero sledovanie frekvencie Náhrada za nízke dropout Regulator ako papier od HKUST by pri moci nájsť v IEEE ~ ~ Dúfam, že dávam U právo asistent u ani ja nie som dobrý v obvode ... Mimochodom, kde sa u pochádzajú z (* Krajina / mesto *)? Som tiež pracuje na LDO s podobnými témami ako vy, som príliš mladý na obvode. Tiež som naozaj dúfam, že to téma bude priťahovať viac expert na pomoc nás ~ ~

ee_cchac: Prečítal som tieto dva dokumenty, hehe! Som z Číny, shanghai.i Asi ste taky, je u?

Som HK ar, teraz má MSc ICDE @ hkust, robí FYP na dizajn LDO ..... haha tak, pridáme olej, neustále v kontakte ~ ~ dúfam, viac odborníkov, bude nám pomáhať a čerstvé myšlienky ~ ~

Myslím, že 500kHz ~ 1MHz, je veľmi malá. Som z Čcheng-tu, moje QQ je 95689136, v kontakte, hehe

Všeobecne platí, že 1 MHz šírky pásma je dosť vo väčšine design.Indeed LDO je, tým väčšia je BW lepšie, ale je veľmi ťažké zabezpečiť stabilitu pre existenciu troch nízkofrekvenčných póly.

U musí pridať oddelenia SPP. na výstupe k zlepšeniu prechodové charakteristiky, tento limit. by mali byť v rozsahu hundered je Pico je (> 100pF), bude to, aby SPP. zodpovedný za suppling hiugh prúd frekvencie, ale to bude mať vplyv na stabilitu, pretože je teraz non-dominantný pól

safwatonline, nemám PIN na použitie, takže táto sto Pico je kondenzátor ujme veľkú plochu na čipe.

Ja viem, ale to je normálne, zvyčajne používajú pri on-chip oddelenia čiapky, malo by to byť v poriadku v každom čipe môžete dať u oddelenie v niektorej z voľného priestoru na čipe

Musíte použiť kľudový prúd zvýšenie techniku pre otočné k dispozícii prúd pri rýchlych prechodových zmeny zaťaženia, plus lepší efekt hromadného pripojenie pre priechod tranzistor, ktorý ďalej zlepšuje prechodné reakcie LDO.

rýchla spätná väzba prechodné zníženie výstupnej impedancie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back