Prečo MIMO lepší mnohosmerné blednutiu ako v Los?

A

azkachan

Guest
Ahoj všetci Mám dve otázky, prosím pomôžte mi vyriešiť tento problém, pretože robím môj posledný projekt 1. Prečo MIMO lepší mnohosmerné blednutiu než v priamej viditeľnosti (LOS)? 2. prečo blednutiu multipath, môže ortogonalitu symbol starať?, ale v Los ortogonality symbolu nemožno starať? Vďaka za odpoveď

Ahoj Odpoveď na Q1: V systéme MIMO, prijímač dodáva signály všetkých ceste súvisle a tento spôsob zníženia BER. Potom BER je lepšia ako Los Angeles.

[Quote = azkachan] Ahoj mám dve otázky, prosím, pomôžte mi vyriešiť tento problém, pretože ja som robil môj posledný projekt 1. Prečo MIMO lepší mnohosmerné blednutiu než v priamej viditeľnosti (LOS)? 2. prečo blednutiu multipath, môže ortogonalitu symbol starať?, ale v Los ortogonality symbolu nemožno starať? Vďaka za odpoveď [/quote] Keď ľudia diskutovať o výhodu MIMO od pespective zvýšenie rýchlosti komunikácie, sa ukazuje, že môžeme skutočne prenášať viac dátových tokov na rovnakej frekvencii v rovnakom čase. Tak, v porovnaní s SISO, máme lineárny nárast v kurze. Avšak, táto výhoda je dosiahnutá len, keď matice kanála je dobre-určený, čo je prípad MID blednutiu Rayleigh. Pre LOS, matice kanál nie je dobre podmienené ešte. To je dôvod, prečo ... Čo stojí za zmienku, že táto diskusia ukazuje len jednu stranu MIMO, teda, keď hovoríme o spoľahlivosti komunikačného spojenia, LOS je rozhodne lepší.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back