Prečo je GSM 1800 Používa sa v porovnaní s GSM 800

G

guess.who

Guest
Dobrý deň! Chcel som vedieť, advatages GSM 1800 GSM cez 800 a dôvod, prečo používame GSM1800. Vďaka S pozdravom Asad

Nosná frekvencia vyššia, širšia a lepšiu šírku pásma rýchlosť prevodu. Existuje nejaký iný názor?

V GSM vyšších frekvenčných pásmach nemá nič s prenosovou šírku pásma a datarate, ktorá je vlastne rovnaká pre všetky skupiny. Potreba vyššie frekvencie, sa vzťahuje iba na plánovanie sietí, a to najmä pre použitie v menšej bunky veľmi obývaných oblastiach.

V skutočnosti nemôžeme dávať veľa adv. v r. 1800 ako 800 ako hlavný cieľ pomocou 1800 dáva viac zdrojov slúžiť viacerým používateľom

ľúto, že u vysokých frds to nie je tak ... Ja pracujem v technickej časti NSN .. Takže myslím, že som schopný vyriešiť pochybnosti ... tu R len dva frequenciecs wher straty nasiakavosť r veľmi nízka arround 900 a 1800 MHz arround Ak budeme používať inej frekvencii ako to všetko signál je absorbovaný vodou prostredia (HUMINITY), takže ........ Pamätajte si, volanie a kapacita je závislá na aloocated pásma nie je na frekvencii .....

Rovnako ako ostatné komentovali Dôvodom je to, aby viac užívateľov na obývané oblasti. Vyžarované oblasť použitia 1900 je nižší ako u 900, takže môžete mať viac užívateľov v rovnakej oblasti. Ale 1900 je najhoršie, ak máte v úmysle pokryť široké a zaľudnené oblasti, pretože budete potrebovať viac základňových staníc a viac peňazí. S pozdravom,

Je to preto, že kapela 900M je zriedkavé, takže použitie 1800, určite y možné použiť 2,4 g, závisí na frekvencii zdroje.

Ak chcete accomidate viac užívateľov. Myslím, že tu je rozdiel medzi CDMA a GSM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back