Prečo cm3 modelom ZČU je lepší

P

pranster54

Guest
i couldnt nájsť relevantné zdroje na vysvetlenie, prečo cm3 modelom ZČU je lepšie v porovnaní s inými kanálmi ... pls pomôžte mi, ako od toho, čo špecifikácia mám vysvetliť thx

Dobrý deň Môžem sa spýtať, kde si prišiel na to prišiel?, Je to prvýkrát, čo som o tom počul. Prosím, sú referencie. Sal

Vlastne je to môj posledný rok projektu. Proste ďalšie štúdie o skupinovej výnimke cez Es / Nie pre model. Z výsledkov simulácie, cm3 má najnižšiu nariadenie o skupinových výnimkách, ak v porovnaní s inými kanálmi modelu ZČU. Tak im zisťuje, čo je hlavný dôvod.

Ahoj opäť mm vidím, si môžete prečítať nejaký papier, kde niekto tvrdí jeho ZČU systém funguje lepšie v cm3? Mimochodom sa bavíme o modeli IEEE 802.15.3a kanál štandard? Aký druh modulácie používate? Pripadá mi to ťažké uveriť, CM3 má favores výkon systémov ZČU. Len pre ilustráciu (nájdete omnoho viac dokumentov v sieti) Pozrite sa na toto hodnotenie výkonu ZČU papier. http://db.s2.chalmers.se/download/publications/mielczarek_1277.pdf šťastie Sal

thx sal ... Tiež som ťažko hľadať papier diskutovať o výkone ZČU kanálu. Pre vašu informáciu, im pomocou 802.15.3a ZČU kanálový model bežať mojej simuláciu. Čo som urobila, bolo len rôzne hodnoty Es / No a študoval na výkon pre každý kanál. Z cummulated dát, cm3 má najnižšiu BER zo 4 kanálov. Snažím sa nájsť nejaký papier 2, ktoré môžu podporiť výsledok mojej práce .... Ak sa niekto hav akékoľvek užitočné a dôležité knihy ohľadom toho môže mi odporučiť alebo zdieľať so mnou .. ur generousity Wil b oveľa viac ocenil .. thx znova

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back