. Príkaz DATA problém hspice

S

shaq

Guest
Vážení, mám veľkosti 100 * 75 matice vytvorené MATLAB, chcú kŕmiť korenie súboru simulovať pomocou Hspice. Použil som. Dátových p mer file = 0 _0.fn 'vtest1 = 1 = 2 vtest2 ..... vtest75 = 75, a našiel chyby, ako je "počet parametrov ako 50". Len som skontrolovať Hspice manuál, našiel túto vetu ako písaný dole "Každé. DATA vyhlásenie môže obsahovať až 50 parametrov. Ak potrebujete viac ako 50 parametrov v jedinom. Oznámenie dát, miesto do 50 parametrov. Oznámenie dát, a použitie. ALTER príkazy pre zostávajúce parametre. " Tak som upravil môj korenie do súboru, ako je uvedené nižšie. Dátových p mer file = 0 _0.fn 'vtest1 = 1 = 2 vtest2 ..... vtest50 = 50. Enddata. Zmeniť. Dátových p mer file = 0 _0.fn "vtest51 = 51 = 52 vtest52 .... . Vtest75 = 75 enddata, ale ešte dostal chybové hlásenie, ako je uvedené nižšie ** Chyba ** neexistuje definícia pre 0: vtest51 ** Chyba ** neexistuje definícia pre 0: vtest52. . . ** Chyba ** neexistuje definícia pre 0: vtest75 Čo sa deje na môj príkaz DATA.? Plz pomôžte mi vyriešiť tento problém, vďaka !!!!!!!

Dobrý deň, je možné u pripojiť dáta zákrutu + zmeniť časť svojho netlist? Myslím, že to pomôže zistiť, čo sa deje. Vďaka

Ok, moja otázka je: "Ako riešiť. Príkaz DATA obmedzenie na 50 parametrov v hspice?"

Možno, že existujú spôsoby, ako sa s tým vyrovnať. Po prvé, je potrebné definovať parametre vtest5 * (* je 1 ~ 75) sa. Param príkaz v globálnom variantoch. Po druhé, príkazy sú rôzne nižšie. Dátové p MER file = 0 _0.fn. Vtest1 = 1 = 2 vtest2 ..... vtest50 = 50 a dáta p LAM file = 0 _0.fn 'vtest1 = 1 vtest2 = 2 ..... vtest50 = 50 Myslím, že budete musieť použiť swithc LAM než MER. Ak zmeníte ako toto, tam sú aj niektoré erros. a vaše stimuly sú digitálne, môžete skúsiť. vektor príkaz upravovať svoje podnet zdroje. [/B]

U možno použiť vektor vyhlásenie hspice nasledovné: (1). V súbore hspice, pridajte príkaz:. Vector "PATH / test.vec" (2) V "test.vec" súbor, napíšte nasledujúci kód (tu 7bit vektor je použitý): Radix 1111111 / * základ je binárny vektor pre každý bit. vname dátový dátový dátový data / * vektor bitov názov, ktorý je rovnaký s tým vášho obvodu IO iiiiiii / * je vektor vstupné Tunit NS / * časová jednotka je "N" tris 1 1111111 / * doba nábehu sa 1ns pre všetky tfall vektor bit 1 1111111 / * pád čas 1ns pre všetky vektorové bit VIH 1,8 1111111 / * vysoké napätie je 1,8 V 0,0 Vil 1111111 / * hladine nízkeho napätia je 0.0V obdobie 40 / * doba údajov je 40N. Môžete si nastaviť, čo chcete, veľa šťastia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back