S
shaq
Guest
Vážení, mám veľkosti 100 * 75 matice vytvorené MATLAB, chcú kŕmiť korenie súboru simulovať pomocou Hspice. Použil som. Dátových p mer file = 0 _0.fn 'vtest1 = 1 = 2 vtest2 ..... vtest75 = 75, a našiel chyby, ako je "počet parametrov ako 50". Len som skontrolovať Hspice manuál, našiel túto vetu ako písaný dole "Každé. DATA vyhlásenie môže obsahovať až 50 parametrov. Ak potrebujete viac ako 50 parametrov v jedinom. Oznámenie dát, miesto do 50 parametrov. Oznámenie dát, a použitie. ALTER príkazy pre zostávajúce parametre. " Tak som upravil môj korenie do súboru, ako je uvedené nižšie. Dátových p mer file = 0 _0.fn 'vtest1 = 1 = 2 vtest2 ..... vtest50 = 50. Enddata. Zmeniť. Dátových p mer file = 0 _0.fn "vtest51 = 51 = 52 vtest52 .... . Vtest75 = 75 enddata, ale ešte dostal chybové hlásenie, ako je uvedené nižšie ** Chyba ** neexistuje definícia pre 0: vtest51 ** Chyba ** neexistuje definícia pre 0: vtest52. . . ** Chyba ** neexistuje definícia pre 0: vtest75 Čo sa deje na môj príkaz DATA.? Plz pomôžte mi vyriešiť tento problém, vďaka !!!!!!!