Power odhad

A

Arik

Guest
Ahoj lidičky,

Mám pár otázok týkajúcich sa výkonu odhad ...

1.Sú tu nejaké špeciálne úvahy, že musím brať do úvahy pri tom moc odhad dizajnu obsahujúce blokov pamäte?

2.Ako Power překladačů nástroj riešenia pamäťových blokov v priebehu výkonu odhad design?To sa vezme do úvahy akokoľvek?

Žiadne odpovede sú vysoko ocenil
Thx in advance

hmmmm ...Vidím ešte nie sú k dispozícii žiadne odpovede!Táto problematika je naozaj ťažké jedna?

ok, pokúsim preformulovať môj problém ...

Mám typický dizajn s pamäťou bloky v ňom (1port SRAM).A ja sa snažím charakterizovať dizajn pre napájanie pomocou Power překladačů.Vlastne som použiť všeobecnú právomoc odhad toku popísaná v užívateľskej príručke Power překladačů a získať silu správu pre môj návrh.Správa obsahuje ako veľmi dynamická a statická energie čísel pre všetky konštrukčné hierarchia.A teraz, čo by som rád vedel ...Do tejto položky patria moc moc pamäti tiež??Alebo musím odpočítať hodnota výkonu z pamäte čísle uvedenom v správe moc?

hľadáme odpovede ...

Pokiaľ je mi známe, čo potrebujete. Alf modely vytvorené pamäte kompilátor robiť moc odhad, vrátane pamäte ..používa sa u nich??sa ur hierrachical správy ukazujú silu pamäte sú uvedené?

thx za odpoveď whizkid

Mám nepoužíva. Alf modely!!Čo potrebujem pre ne?
hierarchickej správa neukazuje silu na pamäti, pretože pamäť je black-box pre DC / Power kompilátor.Pamäte boli zahrnuté do procesu syntézy pomocou je to. Lib model.A pamäť. Lib model obsahuje informácie o pamäti silu (vnútornej energie, únik energie).Takže myslím, že môže trvať Power překladačů informácie o túto moc z pamäte. Lib modelu a účet sa počas calcualtion návrhu bloku, ktorý obsahuje pamäť.Mám pravdu??

ľúto. alf používa nástroj sekvencie moc ..môže byť. lib je dosť pre napájanie prekladača ..či sa pri moci kompilátor príručka o to?ale rád by som vedel, ako veľmi dynamická možno odhadnúť s. lib súbor ....

Prosím, pokračujte s ur prúd nápad ..tj za použitia. lib s mocou kompilátorom a dajte nám tiež vedieť, čo sa stalo ...
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

od bitlines pamäte môže byť malý signál, takže budete musieť spustiť korenie simulácia zistiť dynamickú silu a moc statická.Aj vďaka jeho veľké rozmery, nemožno použiť pôvodnú schému, musíte vytvoriť vlastnú schému pre zníženie počtu pamäťovej bunky použité v simulácii.

Ale ak je pamäť postavený pamäť kompilátor, pak myslím, že možno nájsť silu číslo nástroja.

2 whizkid:

Skontroloval som Power překladačů manuál a nenašiel žiadne konkrétne informácie o moc odhad vzorov s pamäťou bloky.Čo sa týka. Lib modely samozrejme budú obsahovať údaje o pamäti jeho únik a vnútornú silu.Však nemôžu byť použité pre spínané odhad.Vlastne mám tendenciu si myslieť, že Power překladačů účty pamäť moc (statické i dynamické), pri návrhu moc odhad, aj keď som nenašiel nič o tom, že v Power překladačů manuálu.Takže to je len hádať a ja som ešte potrebovať nejaký spoľahlivý zdroj a uistite sa o tom.

2 bg21359:

Pamäť je generovaná s pamäťou kompilátorom a informácie o pamäti spotreby elektrickej energie je uvedený v pamäti na údajovom hárku.Ale môj problém je, že chcem vedieť, ako odhadnúť design spotreby elektrickej energie, ktoré obsahujú pamäte pomocou Power prekladača.Ak sa návrh neobsahuje spomienky môžem ľahko odhadnúť, že sa spotreba energie pomocou prekladača s tokom uvedený v manuáli.Ale nie som si istý, že tento tok je platný pre elektrárne odhad vzorov s pamäťou bloky.Takže to, čo naozaj potrebujeme, je pravdepodobne už niekto má skúsenosti s Power překladačů a byť schopný vysvetliť mi, podrobnosti týkajúce sa tejto problematiky.

Vďaka za odpoveď!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back