Power analýza

S

shelkerahul

Guest
Zdravím všetkých,Môžete mi povedať, dobrý materiál na analýzu a výpočet POWER na čipe úrovni.V krátkosti som potrebné analyzovať môj návrh, prečo je to tak veľkú moc?

Rahul A. Shelke

sa pozrieť @
ftopic106386.html

hľadať fórum 4 mnohých nízky výkon docs

niektoré kľúčové tipy sú

znížiť hodiny a prepínanie signálu.
multi vt design.
zníženie pamäti, registrov v dizajne

Nazdar,

Ďakujem za odpoveď, ale nechcem, aby informácie o nástrojoch, ale chcem nejaké dokumenty o analýze a výpočte POWER a IR DROP.Rahul A. Shelke

Rahul,
sa u prehľadávať fórum, existuje veľa docs tu už ..
Naposledy upravil eda_wiz dňa 02 Apr 2006 12:06, upraveno 1 celkom

Hi whizkidJe mi ľúto, ale hľadal som na fóre, ale dostal som t o akúkoľvek vec, to, co potřebuju.tam je spousta návrhy, ktoré sú veľmi dobré.Ale ja chcem nejaký papier pre POWER a IR DROP, takže som si ju prečítať a trochu si pohodlnú polohu (technicky) pre môj návrh.Ďakujeme vám

Rahul A. Shelke

i LOW POWER VLSI Design je vždy ťažké analyzovať, pokiaľ ide o čip úrovni ..Mám nejaké materiály ..jedna dobrá kniha je prof Anantha S. Chandrakasan je veľmi dobrá wud book.I povedať, to je najlepšia kniha avilable.

Low-Power Digitálne VLSI Design - To je dobrá kniha.

Budem sa nahrať nejaké materiály, ktoré by mohli byť užitočné ..could u prosím vyžiadajte konkrétnu tému, ktoré som si po ..sú n snímok formáte.

so zreteľom,

Thanks Arun,

Pôjdem pre túto knihu, bcoz chcem sa usadiť v moci analýzy.

Ako na vás požiadať o určitú tému, tak som vytvoril plánik s mocenskej štruktúry, a výpočet je 1.7W POWER (veľké).Tak chcem vedieť, príčinou tohto výsledku.

Myslím, že moje spomienky r s veľkou moc.Je to problém mocenskej štruktúry, alebo niečo iné?

Ďakujeme vám

Pozdravy,

Rahul A. Shelke

dobre kámo ..1.7W is HUGE!considerin ur pracujúci na mikro elektroniky ..tento 1.7W wud zabiť ur design.

Aké sú u floorplanner pomocou ..si istý, že pamäť wud je hlavným vinníkom, pokiaľ ide o také problémy, vysoký výkon .. Želám vám prejsť dokumentu som nahrať teraz ..má všetky základné charakteristické nízkym výkonom design.

Nízka spotreba CMOS Digitálne Design by P Anantha Chandarasekaran, Samuel Sheng a Robert W Bordersen, je to IEEE papier highlitin základy nízkeho výkonu digitálnych CMOS design.

Tam je iný dokument, ktorý vysvetľuje, Abt obvodov nízkeho výkonu RAM.

so zreteľom,
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Thanks Arun,Idem cez vaše papiere, papiere sú úžasné sa mi to páčilo.Papiere, ktoré majú väčšinu vecí, čo som hľadal.

Vďaka ešte raz

Pozdravy,

Rahul A. Shelke

Hello Arunragavan,
Môžete mi prosím pošlite mi dokumentmi, ktoré ste sa zmienil o moc CMOS Nízky design? Môj gmail id mineheaven (at) gmail.com.
Thanks in advance: D

nazdar,

Chcel by som pridať moje 2 centy na váš vysokého výkonu.

1.Výpisom podrobný individuálne bunky príspevku na výkon, bude vám tento nápad, ktorý bunka / pamäť využíva viac energie a môže súdiť na to.
skontrolovať, ako ste specifing moc čísla pre spomienky, či už ste kŕmenie reálnej hodnoty spotreby žiadajú nástroj pre automatické pochopiť silu podložky a potom výpis pamäte výkon siete ...check this.
2.Ak používate statické analýzy IR kvapku, potom vyskúšať svoje hodiny frekvencií hodnôt a ich činnosť položky, v prípade, ak nemáte uvedené žiadne také činnosti čísel, potom v predvolenom nastavení, bude nástroj predpokladať veľmi pesimistické čísla (ktoré v skutočnosti môže sa stať) na všetky ... (to by mohlo skutočne pomôcť vyriešiť váš problém).
3.U buniek, ktoré sú vysoko moc hlad, či si pre túto knižnicu.happy navrhovaní.
http://www.vlsichipdesign.com

veľmi dobre!Táto téma je veľmi dôležité pri návrhu VLSI s rastom gate-count!

Ahoj já mať jeden otázka.Počas plánu napájania fázy môjho návrhu som začínal s týmto varovaním hovorí nesúvisiacom siete.a väčšina z nich boli na vankúšiky IO.Keď som nemohla vidieť, kde som sa deje zle, ako som urobil všetko správne z javiska FPZnie 1 minúta:Mohol by niekto povedať, čo by sa pokazilo.Mal som prepracovaný všetko od FP, powerplan, skrutkovým ale stále rovnaké varovanie prišlo.please help

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back