Použitie 8051 ku kontrole PWM, ADC, DAC, Memory, Sensor

N

ngocthao

Guest
Potrebujem schematickom pre ovládanie PWM, ADC, DAC, Memory, použite 8051 a kód (*. asm, *. V *. h ,...) kto mi môže pomôcť? vďaka: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:

by ste sa pozrieť na nasledujúce knihy. 8051 a vstavaných systémov v assembleri a C Muhammad Ali Mazidi, Janice Gillispie Mazidi, Rolin D. McKinlay vydavateľom Prentice Hall India Táto kniha je kompletný popis toho, čo ste hľadali R.

Potrebujem schematickom pre ovládanie PWM, ADC, DAC, Memory, použite 8051 a kód (*. asm, *. V *. h ,...) kto mi môže pomôcť? Vďaka
Ahoj .. Myslím, že by bolo lepšie hľadať na celom internete. Ak použijete kľúčové slová "8051 SBC", tam sú niektoré projekty, ktoré rozhrania vašej požadovanej súčasti. Niektorí dokonca poskytujú schémy a kód.

Nandhu015, samozrejme, že nie. Nie je dôvod pre žiadať o "schém" a "kód", s výnimkou ... OP chce, aby sme si svoje školské práce ... JW

Ahoj, nandhu015! Potrebujem schému a kódy (*. asm, *. h ,...) pre 8051 ku kontrole jednej z vyššie uvedených vecí (PWM alebo ADC alebo DAC alebo Memory alebo senzor). Všetky tieto jedným 8051 je lepší. Ak máte, môžete mi dať? Aj potrebovať pre: arrow: Moje Seminár:: na svojej univerzite (som študentka ).:|:|:| Vďaka! S ohľadom najlepšie!

Potrebujem schematickom pre ovládanie PWM, ADC, DAC, Memory, použite 8051 a kód (*. asm) a jeho schému a

[Quote = ALI Abbás KAZMI] Potrebujem schematickom pre ovládanie PWM, ADC, DAC, Memory, použite 8051 a kód (*. asm) a jeho schéma, rovnako [/quote] Mal si zostať nahor počas prednášok. Teraz chcete fóra robiť domáce úlohy.

U môžete vybrať analógový ADUC mikroprocesor, ktorý má inbuit PWM, ADC, DAC. Takže jeho jednoduchšie urobiť všetky operácie s IC. Ak je u potreba napríklad programy, ktoré IC budem pomáhať pri

Ahoj, ja v súčasnosti pracuje podobný projekt, aj tvár problém, keď sa snažím vytvárať PWM pre svojich vodičov motorových vozidiel. My motora len beží na 100% DZ (aj pripojenie ty VCC na mojom 8051 port), ale pri použití kódu PIN je niečo trochu divné. napätie, ktoré má byť 5V (4.96-4.98) sa 0,8-2.3 V (aj opatrenia, že keď k nemu pripojím portu pin na obvode pin) .. Vie niekto z vás mať nejakú radu na tento problém? Druhá je, urobím obvode pre sériovú komunikáciu pomocou RS232 a MAX232, než som leptanie DPS už som môjho testu, a výstup je v poriadku, ale teraz neviem, radšej som zabudol, ako nastaviť HyperTerminal alebo iné príčiny môjho mikro zdá nemôže čítať dáta z tohto spojenia ... thx veľa Ak niekto z vás poradiť.

Jedná sa o mŕtve vlákno, nemôžete u otvorenie novej: roll:
Ahoj, ja v súčasnosti pracuje podobný projekt, aj tvár problém, keď sa snažím vytvárať PWM pre svojich vodičov motorových vozidiel. My motora len beží na 100% DZ (aj pripojenie ty VCC na mojom 8051 port), ale pri použití kódu PIN je niečo trochu divné. napätie, ktoré má byť 5V (4.96-4.98) sa 0,8-2.3 V (aj opatrenia, že keď k nemu pripojím portu pin na obvode pin) .. Vie niekto z vás mať nejakú radu na tento problém? Druhá je, urobím obvode pre sériovú komunikáciu pomocou RS232 a MAX232, než som leptanie DPS už som môjho testu, a výstup je v poriadku, ale teraz neviem, radšej som zabudol, ako nastaviť HyperTerminal alebo iné príčiny môjho mikro zdá nemôže čítať dáta z tohto spojenia ... thx veľa Ak niekto z vás poradiť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back