Potrebujete schému zapojenia UPS

U

upol

Guest
Môže mi niekto pomôcť s jednoduchým obvodom UPS? Mal by mať 5 minút zálohu a všetky časti by mali byť dostupné na trhu. Len jednoduchý obvod. Je tu niekto? Prosím, napíšte mi na upol@glinktel.com pre všetky asistencie. ide o Upolu: cry:: D

[Quote = Upolu] Môže mi niekto pomôcť s jednoduchým obvodom UPS? Mal by mať 5 minút zálohu a všetky časti by mali byť dostupné na trhu. Len jednoduchý obvod. Je tu niekto? Prosím, napíšte mi na upol@glinktel.com pre všetky asistencie. ide o Upolu: cry:: D [/quote] nájdete odkaz designu na internetových stránkach Microchip. http://www.microchip.com/1000/suppdoc/appnote/all/picref1/index.htm [color = red] / Upozornenie # 1 - zmazané. Nenahrávajte súbory zo siete! Odošlite odkaz [/color]

vďaka vám [color = red] / Upozornenie # 2 - Nie, vďaka za Elektróda! Prečítajte si pravidlá fóra Pred odoslaním! / [/color]

Tento dizajn od Microchip, že to nie je jednoduché, je sínusový výstup typu s mnohými špeciálnymi dielmi a nákladné, a mnoho etáp. Pre jednoduchý typ nízkonákladové obdĺžnikový výstup s výstupom filtra je dobrý prístup, pre dosiahnutie najlepších výsledkov je potrebné on-line UPS typu. Tornádo

[Quote = Tornado] Tento dizajn od Microchip, že to nie je jednoduché, je sínusový výstup typu s mnohými špeciálnymi dielmi a nákladné, a mnoho etáp. Pre jednoduchý typ nízkonákladové obdĺžnikový výstup s výstupom filtra je dobrý prístup, pre dosiahnutie najlepších výsledkov je potrebné on-line UPS typu. Tornádo [/quote] Jo súhlasím s U. Do u nejaké osobné suggession? vďaka

Začnime s požiadavkami: Výstupný výkon batérie napätie Výstupné napätie Výstupná frekvencia 5 minút času Najprv musíte definovať ty. S pozdravom

Ok ... Tu to ide .. 1::: Výstupný výkon ---- ~ 500 VA 2::: Napätie batérie ----- 12V (7AHr) x 2ks (paralelné zapojenie pre zvýšenie výkonu a doby zálohovania) 3::: Výstupné napätie ---- ~ 230V 4::: Výstupná frekvencia - 50Hz (tolerancia 2%) Tu je požiadavka, ... teraz u môžete pokračovať v ďalšej lekcii, díky moc U

Ahoj Upolu Prosím, pozrite sa na toto: http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?p=232826 # 232826 ITP žiada o UPS s presne tie isté požiadavky, a tak som odporúčame presunúť na jednu tému, takže vám môže pomôcť ako pri návrhu, že UPS, zdá sa mi, ako školský projekt. Je to tak? V tomto prípade musíme pomôcť vy sa 2 rôzne dizajny, áno je to možné pomocou rôznych feritu tranformers a riadiť obvodov. S pozdravom Tornado

Ahoj Upolu, môžete sa pozrieť vo vašom okolí na 500 VA transformátor s primárnym vinutím 2x12Volt, ktorý ako prvý v blízkosti aktívnej zóny, normálne transformátory nefungujú správne, pretože primárne vinutie 230 Vac je zranený v blízkosti hlavnej a vedľajšej, je posledné navíjanie na hornej strane primárnej. Pracujem nejaký kód pre výstupné sekcii. Tornádo

áno ... Mám transformátor ako u popísané .. ale jednu vec ... Mám transformátor, ktorý ... je polovica z hlavných je primárny a druhá polovica je pre sekundárne. V takomto usporiadaní oboch vinutia majú rovnaké vzdialenosti od železné jadro. Budú tieto druh práce transformátora?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back