Potrebujete pomoc pri vytváraní obojstranné DPS

T

The Puma

Guest
Potrebujem pomoc pre túto 1. Aký je najlepší transparant list pre tlač rozvrhnutie PCB. Mám Deskjet 970 a LaserJet 5L tlačiareň, je beter voľba? a aký typ (výroba) filmu transparantcy je najlepšie. 2. Ako zladiť horná a spodná vrstva (výstup na listu), aby vankúšiky komponenty sú presne zladiť s hornej a spodnej strane tlačovej prosím HLP

Dobrý deň! Podľa môjho názoru by mala byť LaserJet lepším spôsobom. Myslím, že LaserJet má rozlíšenie 600 dpi. To je tak akurát pre stavby až do 200microns. A ďalej LaserJet fólie sú oveľa lacnejšie, než to na ktorý môžete použiť pre atramentové tlačiarne. Jediná vec, ktorú musíte mať na pamäti, je, že fólia nesmie narušiť pri tlači. Tak som urobil najlepšie skúsenosti s tým špeciálne fólie, ktoré sa predávajú pre usporiadanie aplikácií PCB. Urobil som pár skúseností s inkjet fólie, ale väčšinou nie sú plne pokryté a preto, že štruktúry sa škrabancami. Robím zjednotenie v pomerne jednoduchý spôsob, ako ... Beriem výtlačkov a položiť ich cez seba. Potom som si nejaké lepidlo a lepiť ich dohromady. Nowy mať tašku, kde si môžete dať svojej palube palcov Urobte si tesa pásy a upevnenie rady v tejto tašky ... Teraz si môžete urobiť zvyšok. Myslím, že to nie je najlepší spôsob, ako .. ale najlacnejšie. Dúfam, že som chould vám pomôže! Prosím, ospravedlňte moje zlé anglické Ciao reiniheini

Ahoj, jeden tip .... Ak sa pozriete vytlačiť snímku s šošovkou, zistíte, že čierna nie je dobrá - je to viac silné u konca riadkov a to je viac transparentné veľké plochy. Je to nejaký elektrostatický efekt disattraction nabité atrament. Niektoré firmy predávajú Špeciálne spreje, ktoré farby tmavé a husté - stačí sprej na tlačených listov a máte extrémne tmavé a husté tlače. Videl som, že niektorí ľudia používajú jeden ďalší spôsob, ktorý dáva lepšie výsledky. Stačí uviesť niekoľko disolver pre farby vnútro v rovnej doske. Dajte si image na pár pre niekoľko minút, kým sa farby husté a tmavé. Je dobré dať disolver pre farby vnútro do nejakej uzavretej krabice, aby sa zabránilo odparovaniu a pachy. S pozdravom Luben

Ahoj Puma, som tiež použiť laserovú tlačiareň. Ale pozor, tlačený obraz pomer nie je presne 1:1. V y-smere (dlhšia strana), dostanete zväčšenie o 1-2%. To by malo problémy, ak máte veľké PIN pole (IC či konektorov). Možno je lepšie usporiadať v x-smer. Testoval som niekoľko (HP), lasery, všetci mali tento "problém". Zbohom

Dobrý deň, môžete vyriešiť problém zväčšenie Vás: - Tlač do súboru (post script PS) PCB - import v CorelDraw - nastaviť niektoré korekcie na rozmery sa mi podarilo vytlačiť PCB pre calipper na Linotronix o veľkosti jeden stranách 1 mm na 1 m. Dostal som perfektnú PCB s vynikajúcou presnosťou na calipper. S pozdravom Luben

Používam zošívačku držať dva filmy dohromady potom, čo ich prispôsobenie sa, a izolepa držať predstavenstva dole. Výsledky sú v poriadku.

Dobrý deň, luben111 dávno som videl kopírky, ktorá používa acetón k stabilizácii alebo zlepšeniu obrazu. 777 *

Ahoj ľudí, pred nejakou dobou som si toto skreslenie problém pri tlači do PS súboru a spracovanie súborov do úradu k tlači. Všetci dostali skreslenie. Existuje nejaký program, kde by som mohol nahliadnuť do spisu, či pomer ASPEC je v poriadku? alebo rozmery ... Corel Draw je to možné?? ide, 2000

Dobrý deň, je možné CorelDraw pracovať s rozlíšením 0.000001 mm (ak je správne nastavená). Môžete merať všetky objekty a zmena ich ľahké. Navyše môžete pridať do PCB žiadnu grafiku a správy - prevedenie sa môže stať naozaj cool.

Dobrý deň, priatelia, ešte raz questio, po úprave v PS súboru Corel, budem musieť tlačiť znovu do súboru PS, to dostane skreslenie znova? Je lepšie tlačiť na EPS alebo PS poslať Bure? ide, 2000

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back