Potrebujete pomoc pri prepojení Bluetooth sada do pic

A

Altafhal

Guest
Ahoj všetkým priaznivcom máme projekt, v ktorom sme sa na rozhraní bluetooth dongel s PIC 16F877 uc. To bude komunikovať s mobilným telefónu Nokia 6600. uc bude mať ďalšie rozhranie pre iné úlohy. Chcem vedieť, že ako môžeme toto rozhranie Bluetooth s uc.? plz pomôžte nám a vďaka vopred

Dobrý deň, som sa podieľal raz takého projektu. Použil som Blutooth kit od TDK systémov. Vlastne táto myšlienka je pre odoslanie dát z MCU do Handhelp PC. čo som urobil jednoducho použiť bluetooth dongle na strane PC, zatiaľ čo Bluetooth sada na strane MCU s rozhraním RS232. Pripojenie zahájená thorugh strane PC s USB dongle, keď zistí blutooth kit a aby pripojenie cez RFCOM to sarts komunikácie zaslaním demo správu cez RS232. Potom MCU collectes dáta z rôznych sesnors a odoslať ju k PC cez Bluetooth sada pomocou RS232. Tak na strane mikrokontroléra, budete musieť mať RS232 alebo iné rozhranie USB iného ako komunikovať cez bluetooth. Zbohom .. Dani ...

Pán Dani, .. Mohli by ste prosím, daj mi viac informácií o Bluetooth sada. Uviazli sme v tomto probléme, ktorý je, ako sa pripojiť Bluetooth dongle pre MCU. Vďaka za váš čas, Naozaj si toho vážim.

Dobrý deň, tento odkaz užitočné, alebo nie .. povedzte mi niečo o ur proj .. bye Dani. /.

Dani, .. Díky moc za odkazy, naozaj si to vážim. Som ich navštíviť, ale obávam sa, nemohol som nájsť to, čo som hľadal. My projektu je spojiť s PIC16F877 Samsung E730 mobilný telefón pomocou Bluetooth dongle od Billionton. Potrebujeme riešenia pre pripojenie Bluetooth dongle pre PIC. Môžete nám pomôcť? Vďaka pán za pomoc.

muoinhohn, ... Tie sú úplne pravdu. Urobil som chybu v písomnej časti MCU číslo. Bohužiaľ, Bluetooth dongle s UART rozhranie je k dispozícii miesto, kde žijem. PIC chceme použiť, je PIC18F4550, ktorý obsahuje USB rozhranie. Ale to ešte potrebuje host žetón a máme ho. Tiež je potrebné ovládač pre Bluetooth dongle používa. Ešte raz vďaka.

Ahoj, ja si myslím, že problém je, aby ovládač pre USB dongle pre PIC, pretože nemáme známe protokolu z USB bluetooth dongle s USB host. S pozdravom Muoinho

muoinhohn, ... Opäť platí, že ste totálne pravdu. Prehľadali sme na cvičenie, PDF, ... ale my sme nič nenašiel. Zistili sme, že všeobecný ovládač pre Human Interface Devices (HID), písaný v BASICu a C. Ale stále neviem, či môžeme použiť toto rozhranie s našimi Bluetooth dongle, alebo nie. Ak chcete, aby vodič, len mi hodín.

Ahoj Seadolphine2000, ďakujem za vaše naznačujú. V skutočnosti som mal rovnaký problém ako vy, pretože som chcel použiť USB WiFi dongle pre odosielanie dát z mikrokontroléru (PIC, alebo AVR) do PC (Zvolil som wifi kvôli problému prenosová rýchlosť a vzdialenosť). Ale ja som nedosiahol výsledku. S pozdravom Muoinho

Ahoj všetkým poďakovať za odpovede na to všetko u nutné použiť bluetooth sada spojená s MCU a PC, ale im Bluetooth kit, ktorý môže byť prepojený s pic17f877 a bude komunikovať s mobilným telefónom Nokia 6600. potrebujeme pomoc všetkých, ktoré, ako to u Bluetooth sada bude iniciovať komunikáciu s mobilným telefónom.? PLZ Ak kto má informácie o tomto plz pomôžte mi Vďaka

Ahoj, miesto začatia komunikácie zo stavebnice, y nie iniciovať komunikáciu z mobilného telefónu. Pri spustení mobilnej komunikácie ako prvý krok sa bude hľadať v blízkosti Bluetooth deivice a kedy bude zistené, že kit bude spojenie s ním a robiť pár. Potom je možné zistiť toto pripojenie na strane pic a začať komunikáciu s RS232. Čo u hovoria ... Dani ..

Vďaka dani sa budeme snažiť túto možnosť, ak zistíme problém potom som sa ho po

Dobrý deň, odpoveď a povedzte pokrok žiadnym spôsobom .. Dani ..

Ahoj, práve som si všetky poznámky, ktoré ste zaslali, a tak by som chcel urobiť niečo podobné, aby vaše projekty, ale nemám predstavu o tom bude. Použil som zasahujú pomerne značne skôr pre PWM a vytváranie sekvencií podľa vstupy, atď, ale nikdy používal USB súčasťou každej PIC. Prial by som si, aby sa zase PIC LED ON / OFF a ovládanie cez Bluetooth z tohto mobilného telefónu, a pochopiť, že najjednoduchší spôsob, ako to dosiahnuť, je použitie rozhrania USB (na nejaké fotky) a spojiť to s bluetooth dongle, ale , to je miesto, kde chodník Drys a musím sa zamerali na viac ako 50 internetových stránok sa snaží nájsť na môj ďalší krok, alebo pre niekoho, kto by mi vysvetliť, ani z hľadiska laymans, ako ísť o tomto projekte, môžete mi prosím poradiť v akejkoľvek všetko, čo môžete mať! ................

Ako zverejnené tu bolo ťažké používať Bluetooth USB dongle, pretože to potrebuje nejaký hosť radiče. Najjednoduchší spôsob je použiť bluetooth so sériovým rozhraním skúste sa pozrieť na linkmatic bluetooth modul, ale nebojte sa hľadať ďalšie modul. Som tiež záujem buiding Bluetooth projekt, ale už teraz nemám dosť rozpočet na nákup modulu, pretože to stojí okolo 200 dolárov. Len majte na aktualizáciu nám svoj postup.

nomad13 napísal:
Ako zverejnené tu bolo ťažké používať Bluetooth USB dongle, pretože to potrebuje nejaký hosť radiče.
Navyše je potrebné napísať ovládač pre bluetooth dongle hodláte použiť. Napríklad, bluetooth dongle od Billionton potrebuje ovládač, ktorý sa líši od technológie Bluetooth z "D-Link". Som strávil približne tri mesiace hľadania riešenia, ale nemohol som nájsť žiadne. To je dôvod, prečo som prešiel na IrDA. Je to jednoduchšie, než Bluetooth nie je potrebné ovládač.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back