Potrebujete pomoc na AVR alebo PIC.

K

khongai

Guest
Kde nájdem somthing ako Paumon zdroja (8051) na AVR alebo PIC 9 (kód a schéma). Som nováčik pre túto MC. Ďakujem as pozdravom.

Ak je moja pamäť je v poriadku, veci Paulmon bolo sledovať program, ktorý ste skompilovali do 8051 kódu. To využilo 8051, ktorý dovolil kód na jeden krok. Pre AVR, najlepší spôsob, ako to urobiť, je s hardvérovým rozhraním. AVR podporuje JTAG ladenie a DebugWire v závislosti na zariadení. To spolu s AVR Studio umožňuje ladenie na hardware v reálnom čase bez nutnosti úpravy zdrojového kódu. AVR má podporu práve teraz. Sú zväzovanie ich AVR Dragon doska s vývojovou platňu za 50 dolárov. Myslím, že Digikey je jedným z distribútorov. Osobne som nepoužil PIC je už niekoľko rokov, takže nemám aktuálne znalosti. Avšak by som podozrenie, že ponúkajú niečo podobné.

Pokiaľ ide o PIC, nemôžu byť všetky zariadenia ladiť na hardvér lavel. Pre tých, ktoré môžu byť (pozri ich internetové stránky vedieť, ktoré zasahujú podporu hardware ladenie), je možné použiť lacnejšie klon ICD2 od OLIMEX do jedného kroku ich kód naprogramované v cieľovej prostredníctvom MPLAB IDE vo vašom PC. Nemusíte inštalovať žiadne ladenie kódu ručne do cieľa. MPLAB zvláda všetko sám, stačí si len vybrať ICD2 debugger ako v MPLAB IDE. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] Ešte jedna vec, Proteus z Labcenter podporuje na úrovni zdrojového ladenie veľa regulátorov, ako sú: 8051 až IDE Keil je, PIC prostredníctvom MPLAB IDE , AVR cez Proteus IDE. Ak váš dizajn nie je tak zložitá, vyžaduje príliš veľa výpočtového výkonu PC, potom si môžete ľahko simulovať design (digitálny + analógový čo simulácie) na Proteus.

Ale ja myslím môžem stavať na testovanie niektorých obvodu sám. Ďakujem as pozdravom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back