Potrebujete PCB navrhnuté a vyrobené

B

Bob_C

Guest
Ahoj, potrebujem PCB navrhnutý a vyrobený. Počiatočný objem bude až 20 mesačne po dobu mesiacov asi tri. Potom sa počet zvýši. Prosím PM pre viac informácií. Bob

Dobrý deň Bob_C, Do dajte mi vedieť vaše požiadavky designu PCB. Robíme Viacvrstvové High Speed rada projektovanie. Otázky integrity signálu je postarané. : D Môžete ma kontaktovať cez PM. Vďaka.

sme sa špecializuje na prácu s zámorí spoločnosti, ktoré hľadajú holé dosky plošného spoja. Môžeme poskytnúť PCB produkty takto: * Prototyp PCB / bajonetovým PCB * Malé množstvo PCB PCB * * Špeciálne FPCB Pre ďalšie informácie navštívte naše webové stránky na http://www.samway.net.cn/ sme schopní sa zástanca výrobu dosiek plošných spojov z hľadiska časovo kritické, náklady na efekt a kvalita Pokiaľ má vaša spoločnosť na prebiehajúce projekt a začať nový projekt a chcú OEM na Ďalekom východe Ázie. zašleme naše prodcution technológie dokument Ak odpovedáte, preto, ak máte nejaké záujem o holé PCB na spoluprácu s Vami, mohol by ste prosím, neváhajte a kontaktujte nás. ysend si gerber.file Po dokončení artwork.You môžu kontaktovať Jeff

Dobrý deň, môžete navštíviť ww.fab-9.com, môže splniť svoje vyžadujú. Vďaka

Máme navrhnúť dom ... pls poslať svoje požiadavky .... Cena budeme najlacnejšieho

Vážená pani / pán, sme veľká spoločnosť PCB v Číne a píšeme vyjadriť naše želanie vytvoriť dlhodobé a vzájomné výhodné obchodné partnerstvo s Vami v budúcnosti. Sme prešli ISO9001: 2000 a UL, a pokročilé výrobu a testovacie zariadenia a techniky. Dúfame, že sa vaše efektívne outsourcing. Môžeme poskytnúť našim kvalitné PCB / PCBA v dobrej cene, rovnako ako služby, ktoré budú užitočné pre vás znížiť náklady a rozšíriť svoje obchodné pôsobnosti. Dúfam, že sa s vami spolupracovať. S pozdravom, Dinah [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Dobrý deň, môžete Visite http://www.pcb-chinese.com/ [/ url ] a kontaktujte ma [email] sales03@pcbzb.com [/email]

Ahoj Bob,, FlyPCB sú Čína PCB zdrojov spoločnosti, najmä tvárou v zámorí zákazníkov. Naša inscenácia zahŕňa followings: * Malé Prototyp * Hmotnosť hlasitosti * HDI a pochovaný, Blind dosky * Niektoré špeciálne hliníkové, keramika, dosky na báze Pre ďalšie informácie, skúste http://www.flypcb.com [/ url ]

Vážení: Som PCB a FPC one-stop servis pracovníkov z Číny, dúfam, že vám pomôžu vo vašom podnikaní pozdravom!

Môžem vám pomôcť.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 11:56 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 11:53 ----------</span></span>
Ak váš DPS veľmi ľahké, môžem zadarmo pre vás.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Príspevok pridal v 11:58 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 11:56 ----------</span></span>
svoj email .... tuzhiquan @ 126.com tuzhiquan@gmail.com tuzhiquan@hotmail.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridal v 12:03 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 11:58 ----------</span></span>
ja používam softvér podložky a kadencie. Môj exprience osem rokov.

Dobrý deň, potrebujem PCB navrhnutý a vyrobený. Počiatočný objem bude až 20 mesačne po dobu mesiacov asi tri. Potom sa počet zvýši. Prosím PM pre viac informácií. Bob
Wintak obvodov sa špecializuje na výrobu vysoko presných a spoľahlivosť 2-24 vrstvy PCB, vrátane HDI, hliníkové obvody, dosky vysoká frekvencia obvodu, ťažká meď, zlato tučný, atď Boli sme s certifikované UL, ISO9001: 2000, ISO 14001, TS 16949 a.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok Pridané v 01:02 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 00:56 ----------</span></span>
To je Carson.Xi z Wintak obvody technológie, Ltd - jeden z najskúsenejších výrobcov PCB v južnej Číne. Kontaktujte ma prosím! carson.xi (at) wintakpcb.com

Sme návrhu PCB domu. Máme skúsenosti s desgin viacvrstvové PCB so zameraním integritu signálu, výrobca, montáž obmedzenia. Kontaktujte nás na macroPCBs@gmail.com

Volám sa Bill a zo svetového designu TECH Electronics Co, Ltd v Číne, ktorá je dodávateľom pre PCB a PCBA (OEM, ODM). Máme 2 PCB rastlinami, 1 SMT zariadení a 2 design domy. 1) 2 PCB rastliny môžu produkovať 500.000 ft2 2-12 z vrstiev sa 4 mil Sk v znamení polotovarov a výroba 0.2 mm v otvore. 2) 1 SMT zariadenie má 4 vysokorýchlostných výrobných linkách s dennou výkon: 1,6 miliónov čipov, ktoré sú kompatibilné s 0402 a BGA pacakge rodinám v rôznych vysoko presných dielov Micro. 3) R & D tímu designu domov má 3 lekári, 8 majstrov, 28 študentov a 5 junior vysokých škôl. Dúfam, že nájdu spôsob, ako spolupracovať s vami. Akúkoľvek otázku, prosím, dajte mi vedieť. B.regards Bill-Xu (p.), Sales Manager Global Design TECH Electronics Co, Ltd Pridať: No.8309, 3F, Software Park, 16 Changjiang Road, New District, Wuxi, Jiangsu, Čína. Tel :0086-510-81815570-8003 Fax :0086-510 - 85215510 M / P :0086-13814217566 E-mail: bill@globaldesigntech.com Http: / / www.globaldesigntech.com./

Vážení Bob, možno by som vám mohol pomôcť kevin # ausay.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back