Potrebujete 0F AT89C51/52 programátor

P

Prabakaran

Guest
Ahoj všetkým, mám prácu v ATMEL 89C51 regulátora Nemám konkrétne programátor pre naprogramovanie ovládača. to môže niekto poslať obvodu pre programátora. A im nie zaujíma univerzálny programátor. Potrebujem zvláštne programátor. Môže niekto poslať programátor, takže by som byť užitočné pre moju developements Ďakujem vopred M. Prabakaran

Môžete využiť programátor z M Asim Khan je provely poriadku.

. [Quote = ~ E3016 ~] môžete využiť programátor z M Asim Khan je provely poriadku [/quote] Súhlasím: D

[Quote = červy] [quote = ~ E3016 ~] môžete využiť programátor z M Asim Khan je provely poriadku [/quote] Súhlasím:. D [/quote] Mali by ste vidieť: www.sunrom. cz (lepšia) Veľa šťastia na U!

Ako povedal okruhu môže pracovať tak, aby aj sunrom programátor bude robiť, ale ak je ur 8951 89s51 potom u dont potrebovať programátor viď list na pripojenie UC na PC pre programovanie

Ahoj všetkým .. Mám pochybnosti. Väčšina programátorov vyššie uvedených tu majú 89C51 v schematics.Isnt to musí naprogramovať? A ak áno, čo je bod, vo vytváraní vašich vlastných AT89C51 programátor, keď už máte jeden? Ako sa vám dosiahnuť programovanie 89C51 použité v tomto schéme?

hej .. paralelný port programátor je najlepší .. M. Asim Khan odviedol skvelú prácu .. jednoduché a elegantné .. a pozrite sa na to 40pin, 20pin adapter .. sa nemôžete dostať nejakú jednoduchšie .. Ale otázka zostáva .. Ako sa vám program 89C51 v sériovom porte programátor Predpokladajme, že začína od nuly a nemáte prístup k akejkoľvek programátor ..

AT89C51 / 2 nie je súčasťou ISP. Preto sa nemôžete preprogramovať internej flash pamäte pomocou sériového portu alebo softvér metódy. Obdobia. AT89C51ED rady sú programovateľné sériové zariadenia. Tieto zariadenia môžu tiež program, interný blesk so softvérom (self preprogramovanie).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back