Potrebujem pomoc s kruhovou polarizáciou

R

roderick81

Guest
Dobrý deň. Mám problém. Potrebujem navrhnúť mikropáskové antény pre cicular polarizáciu. Neviem, čo je vhodnejšie kruhová polarizácia, myslím na námestí patch, krmivo s koaxiálnym, ale problém es Ako kŕmidlá? alebo mám použiť jeden zdroj, čo je lepšie? Čo je jednoduchšie? Poznámka: I `m pracovať s HFSS 9,2 sombody Ak sa napríklad, ako by mi poslať na môj email orellana.as (at) gmail.com Vďaka

Hye všetkým, musím navrhnúť kruhové polarizácia antény pre reflectarray pomocou C-pásma .. môže niekto mi môže pomôcť, ako navrhnúť, že? Vďaka,,

Pre CP opravu námestia, možno budete musieť "trim" rohy.

Vďaka Kohi_boy, mimo to, čo u vedia, ako vytvoriť pre CP reflectarray antény na softvér CST?

Ahoj všetci, ak chcete dosiahnuť kruhové polarizácia jeden zdroj máte dve cesty, prvá nabehnutí zdroj je skrátený na roh a miesto krmiva v náplasti. druhé je nutné umiestniť zdroj v uhlopriečke patch.have viac informácií?

Ahoj, prečo si skúste mama softvér, ako je [url = "http://www.antennasoftware.com.ar"] ANSOF [/URL]?. Môžete rozložiť vyžarovaného poľa v pravej a ľavej kruhovo polarizované konštrukčné diely

Musím použiť CST software.do si knw, ako vypočítať stub.my designu útržok pripojený na opravu ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back