Potrebujem pomoc pre PIC 16F877 o generátor sínusového

S

savage67

Guest
Mám projekt musím vyrába 3 sin vlna s fázovým rozdielom 120 bu pomocou 16F877. Frekvencia tohto hriechu vlny musí byť nastaviteľná v rozsahu 2-110 Hz som použil potenciometer pre nastavenie frekvencie a 3 ADC získať výstupné napätie a nakoniec aj potvrdiť projektu, ale čudujem sa, že existuje iný spôsob, ako potvrdiť svoj projekt?? plz pomôžte mi thans ..

Vyzerá to, indukčný motor V / f riadenie mne. Prosím, objasniť, čo presne potrebujete a koľko ste tak už urobili. Pokiaľ sa pýtate na hotový kód, ktorý stačí copy / paste potom ľúto, že som nič nemám zdieľať verejne. Ak ste sa zasekol niekde potom sa budem snažiť pomôcť. Ale je treba vedieť, čo je to potvrdzujúci projektu. S pozdravom

savage67 Je veľmi ľahké sa do 3 sine vlny s fázovým rozdielom 120 a nastaviteľnou frekvenciou medzi 2-110 Hz pomocou DDS (Direct Digital Synthesis)

používať PWM modulácie čítať knihu pre výkonovú elektroniku meniče Tomáš základne trifasic je ESAS Ak desing secuential stroj digitálny thencincs a adaptérom te zodpovedajúce hardware pre microprocesor hardvér, ak je to zložité na to ste strom IC XR 8038 (Exar spoločnosť) a sincronize použité vás. pic alebo Atmel príkladom.

'877 Má len dva PWM kanály, a snaží sa dostať primerané PWM riešenia v oblasti softvéru, nie je triviálne. Mám podobný projekt, ak je premenná vlnová frekvencia sine. Použil som scaler pridaný do 24 bitov čiastku, bajt najvyššieho rádu, ktorá bola použitá pre získanie hodnoty fro vyhľadávacie tabuľky. Táto hodnota je potom vložený do výstupného portu, ktorý má externý DAC. Tento softvér potom slučky. Vo vašom prípade, pretože si chcete zachovať vyrovnanie medzi tromi výstupnými fázami, len jedna suma je potrebná. Pri použití horný byte, mali by ste obmedziť iba na rozsah 0-239, aby aritmetický jednoduchšie, ak sa môže stať 0,7 stupňa chyby.

Ahoj všetci, prosím môžete dať základné kód v C (MIKRO C) pre PIC16F877, ktorá by vytvárala sine PWM. a pokiaľ je to možné, že krátke vysvetlenie toho, ako meniť výstupné frquency oceniť tiež. NB, som relatívne nový mikroprocesor, prosím so mnou trpezlivosť. Vďaka vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back