Potrebujem navrhnúť proti pomôcť?

S

SaSo5

Guest
Navrhol som pult s JK flip flop, a dokonca aj D-flip flop, ale ako to nefunguje a ja neviem prečo? , A ja potrebujem je pre môj projekt, ktorý je digitálne hodiny, tak niekto mi môže pomôcť? Potrebujem počítadlo, ktoré počíta 0 až 9

Dobre svoje pokojné jednoduché najprv prevedie JK FF CD4047 prepínanie režimu skrat JK vstupy Vcc, D FF v režime prepnúť skrat Q Bar výstup na D vstup. Za desať rokov počítadlo, ktoré budete potrebovať 4 prepínať FF JK, alebo D. LSB FF bude mať priamy hodiny. Druhá najväčšia LSB FF bude mať čas ja, E a pôvodné hodiny a hodiny LSB. Ďalší kúsok FF má hodiny a dve LSBs a originálne hodiny. MSB je hodín a zostávajúce 3 predchádzajúce kúsky a originálne hodiny. 4 bit výstup by mal byť AND pre vysoký výkon pri 1010 vstupov. Výstup A je kladený na reset všetkých FF.

tam sú niektoré Ics, ktoré sú už proti nim pri sebe mala len zaujatosť nepotrebujete navrhnúť jeden

Ak ste nám ukázať svoje schéma a popis závady viac zrejmé, že niekto tu snáď pomôže pri ladení to.

Domnievam sa, že namiesto hľadania pomôcť len sa pozrieť na obvode a najprv porozumieť funkciu, ktorá sa deje pri pokladni v teórii a schémy. Váš problém je jedným z problémov, elementry dont Warri Ak váš armatúru

Prečo dont použiť proti desiatim, ako 7490. Je to prsteň počítadlo, ktoré počíta 0-9. Ak chcete zostať u svojho pôvodného návrhu pošlite mi schéma a budem sa snažiť vyriešiť váš problém. electronicwizard (at) gmail.com

Môžete mi poslať váš obvod, mybe sa mi podarilo nájsť si prob!

Čo ste počítal? a čo je signál vášho snaží počítať Prečo nie aa malé pic robiť prácu za vás a môžete si zobraziť ich na LCD alebo 7SEgment LED alebo dokonca rad LED wizpic

Ahoj Myslím, že by to malo fungovať .... digitálne hodiny ... takže treba u 0-9 mod proti a 0-6mod proti .... CKT. Pre pult je možné získať jednoducho .... stačí použiť NAND dostať mod čítače

Myslím, že môžem pomôcť, ak by ste mi povedať, ako chcete, obvod pracuje, alebo ako chcete, aby sa práce.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back