Potrebujem náhradné obvod v reklamách. Please help

B

bkd

Guest
Má niekto návod (alebo akýkoľvek materiál vzťahujúce sa k tomuto problému) na buidling náhradné obvod antény s reklamami. Som úspešný s vytvorením novej harmonické potlačenie antény a teraz musí robiť náhradné obvod s reklamami. Nemám žiadne skúsenosti s týmto. Thnak moc

U dá simulovať antény hybnosti, a ak je u mať sparamters z antény u môžete použiť v reklamách khouly

S papameter môžeme simulovať v každom simulačnom programe a export do ADS. Ale z parametrov je postup, ako môžete získať zodpovedajúce circuit.You dať trochu sústredenými prvky a pokúsiť sa simulovať dostať rovnaký S para s anténou? Je to spôsob, ako ste spomenul?

yu treba equivlent obvode, stačí použiť u S paramters, a zodpovedajúce pre anténu, ale je tu funkcia tzv ADS korenie modelu generátora môže dostať S paramters a previesť ju na širokopásmový korenie modelu khouly

@ Khouly Ako môže s4p súboru generovaného korenie prezrieť? Možno ho použiť s dátami položky reklamy, ale môžeme zobraziť jej koncentrovaný súčasťou equavalent?

Nesnažil som sa S4p súbor previesť na korenie ekvivalent, ale som hľadal manuál a nástroje, ak je u otvorené širokopásmové korenie modelu generátora, možno u otvorených S * P súbory, to znamená, že môžete používať viac portov khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back