Potrebné pomoci v Asyncronous dizajne FIFO

S

satyakumar

Guest
Ahoj všetkým, Im projektovanie Dual Port asyncronous FIFO s 16bit dát šírka, písanie na 25 MHz a čítanie na 2,048 Mhz. Moje pochybnosti o tom, ako prekonať chvenie vplyv na 2,048 Mhz, a to chvenie vplyv na synchronizáciu. Vďaka všetkým

Pri projektovaní by mal asynchrónne FIFO je potrebné dbať pri výpočte FIFO hĺbky. Táto hĺbka je úmerná burst rýchlosť čítania a zápisu z oboch strán. Ďalšou je čítať a písať ukazovateľ comparisions ... generovať prázdne vlajku, napíšte ukazovateľ je treba brať na čítanie čas stranu a synchronizované s hodinami čítať a potom porovnávať. To isté platí pre celý vlajku. To sa väčšinou vykonáva pomocou šedej štýlu ukazovatele. Chvenie môže byť viac než prísť zložením jednotlivých signálov cez dva D-FFS. Najlepším miestom pre návrhy FIFO je Sunburst dizajn webu: http://www.sunburst-design.com/papers/

Ahoj vlsi_whiz, vďaka za odpoveď, mám základnú myšlienku caculating FIFO hĺbky. Ak je zapisovať dáta výbuch je 1kbytes na 1 ms, a prečítajte si burst je menej. Potom je maximálna hĺbka FIFO by byť dlhšia ako 1kbytes. , Keď si FIFO hĺbky dvojité 2kbytes. potom nejaký problém, okrem oblasti zvýši. Vďaka Satyakumar

jitter efekt v 2.048MHz nemá tak vplyv na synchronizáciu. [Quote = satyakumar] Ahoj, Im projektovanie Dual Port asyncronous FIFO s 16bit dátovej šírky, písanie na 25 MHz a čítanie na 2,048 Mhz. Moje pochybnosti o tom, ako prekonať chvenie vplyv na 2,048 Mhz, a to chvenie vplyv na synchronizáciu. Vďaka všetkým [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back