potreba odporúčania pre nové radiče DSP: Aký je najlepší?

M

MathGeek

Guest
Dobrý deň, som používal fotky a dsPICs verne po dobu niekoľkých rokov. Uvedomil som si, dsPIC 33f má 40MIPS, ale rýchly a veľmi univerzálne, nie je najrýchlejší okolo. Chcel by som preskúmať ďalšie možnosti. Takže, čo DSP procesoru / radiče sú obľúbené u profesionálnych / akademickým svetom? Môj profesor opakovane kladie dôraz na obmedzenie PICS. Chcel by som mať nejaké odporúčania. Dve veci by som chcel poznamenať: 1) Spoločnosť ponúka vzorky na vyskúšanie. Chcel by som skúsiť také. 2) Programátor nie je drahá a / alebo ľahko buildable. V tejto chvíli nemôžem urobiť obrovský záväzok, a ja som chcel preskúmať. Vďaka.

Texas Instrument TMS320 Rodinná akcie exter výkon. TMS320C6713 pracuje na 1 GHz až 8000 MIPS a je určený pre DSP aplikácie. TMS320F2812 je 32-bitov a má obrovský motor a periférie riadenie výkonu. Odporúčam vyskúšať starter kity od TI a Spectrumdigital. Jednou z veľkých výhod je, že podporuje Simulnk programu pre vývoj DSP TI s vyhradenou embedded tragets Toolbox. Tiež analógové zariadenia Balckfin a SHARC DSP sú veľmi časté. Dúfam, že to môže pomôcť.

Stick s PIC dsPIC 30Fxxx mikra. Nástroje sú dostupné moje piadivka ICD2 naprogramovať a odladiť 5V dsPICs. Mali by byť dostatočne rýchly pre väčšinu hobbiests, aká je vaša zamýšľané použitie?

Vďaka za odpovede. blueroomelectronics - ako ste povedal, PIC sú dostatočné pre väčšinu hobbiests a aplikácií. Mám ICD2 a som veľmi spokojný s tým. Ale pre nové aplikácie mám na mysli - ultra vysokej rýchlosti vzorkovania a spracovanie - fotky prídu celkom krátky. Opäť som v poznaním fáze. Chcel by som vedieť, čo je tam vonku, takže môžem hrať s ním pre ďalšie použitie.

Čo si odber? Video? alebo DSO? sa môže dostať veľmi drahé pre Flash DAC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back