Postup krok za krokom pre PCB Design

P

popat_panjaru

Guest
Ahoj všetkým môže niekto mi hovorí, že postup krok za krokom pri návrhu PCB v Orcad? ... Aj to by mohlo byť užitočné pre používateľov, ktorí donot vedieť, ako pracovať na Orcad ... Mal som pracoval na OrCAD previouly BT nie je moc úspešná, takže plzzzzzzzzzzzzzzz členov mi pomohla pri tvorbe mojej PCB ..... čaká na odpoveď Popatlal Panjarawala

Ahoj, prečítajte si nápovedu s Orcad to je jeden z najlepších vám môže dostať. Stačí prejsť sa dostanete na kĺb celkom ľahko. ide, Ricky

Vlastne som sa snažil rozlúsknuť pomocou ponuky BT som bol neúspešný ... tak môže niekto plz pošlite mi ju? ... To by mohlo byť užitočné pre mňa ... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz členov pomôž mi Popatlal Panjarawala

aspon mi poslať nejaký odkaz, alebo materiálu, z ktorého môžem učiť a dokončiť svoju prácu Popatlal

Ahoj, že odkaz nefunguje môže u plz reupload, že manuál? ... Popatlal Panjarawala

Ahoj Anonymné, osoba žiada o postupný proces v OrCAD, ale potom to, čo u pripojili, je všeobecný tok ... To najlepšie, čo urobiť, je prejsť nápovedu uvedené v OrCAD, sa u nedostane lepší než tohle. S pozdravom Ramesh

Ahoj Rame, vlastne som mu povedal, že pomoc od OrCAD je najlepšie, ale myslím, že potrebujú základnú predstavu o návrhu plošného spoja, takže som podľa prílohy. Ďakujeme a zdravíme. Ricky

Ahoj všetkým vlastne som sa začal učiť od návrhu PCB Orcad ... BT som nedokázal dokončiť môj návrh to je dôvod, prečo som bol požiadaný, že keď niekto mi hovorí, že kroky, ktoré robia moju PCB kompletný BT Každopádne teraz som opäť im snaží sa učiť úplne a lepšie sústrediť nákupný posledných BT ešte niekto cíti poslať mi kroky pre návrh, im vždy víta, že Popatlal Panjarawala

Ahoj, začať s nejakou konštrukciu a ďalej postupujte podľa pokynov anonymný pripojený v závite, ak máte nejaké problémy v procese návrhu, sú ľudia tu, aby vám pomohol, pretože nemôžeme merať osoby schopnosti v navrhovaní plošných spojov zo vzdialeného konca. Dúfam, že tentokrát u rozumel. S pozdravom Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back