Postgraduálne štúdium v Nemecku - čo Univ je dobré?

P

powersys

Guest
Mám záujem o elektrických strojov a riadiť výskum. Univ. V Nemecku, ktorá je známa (pre štúdium PhD) v príbuznom odbore? Profesor, ktorý je známy v príbuznom odbore v Nemecku? Vďaka.

[Quote = powersys] Zaujímam sa o elektrických strojov a riadiť výskum. Univ. V Nemecku, ktorá je známa (pre štúdium PhD) v príbuznom odbore? Profesor, ktorý je známy v príbuznom odbore v Nemecku? Vďaka. [/Quote] Povedal by som, že vo Švajčiarsku je oveľa lepšia v tejto oblasti. Nemám žiadne kontakty.

[Quote = Meridian] Povedal by som, že vo Švajčiarsku je oveľa lepšia v tejto oblasti. Nemám žiadne kontakty. [/Quote] Ako to u porovnať Švajčiarsku a Veľkej Británii v roku elektrických zariadení / motora a pohonu výskumu? Vďaka.

Pravdepodobne ste najlepší elektrických pohonov a stroje oddelenie na RWTH Aachen. Povedal by som, že je # 1 v Európe. Myslím, že prof Rik deDoncker stojí v čele Inštitútu pre elektrické pohony a výkonová elektronika. S pozdravom, V_c

Ako dobrý je dohľad v univs Nemecku v porovnaní s vo Veľkej Británii univs?

Ahoj, Štúdium vo Švajčiarsku, EE inžinierov v lepšej variante. Prosím, trochu googling nájsť viac na univerzitách Switz. Vďaka, Gold_kiss

[Quote = gold_kiss] Dobrý deň, Štúdium vo Švajčiarsku, EE inžinierov v lepšej variante. Prosím, trochu googling nájsť viac na univerzitách Switz. Vďaka, Gold_kiss [/quote] pre postgraduálne štúdium vo Švajčiarsku, používať anglický jazyk alebo vo Švajčiarsku? Mimochodom, aký je priemerný poplatok za PhD vo Švajčiarsku? Bolo mi povedané, že v Nemecku je to asi Euro200 za semester ... správne?

Pre PhD jazyk angličtina je dostačujúce. Samozrejme pre Vaše bývanie, mali by ste byť schopní hovoriť materinským jazykom v krajine si vyberiete. Stačí si vybrať univerzity a profesor chcete urobiť s ním PhD a dostať do kontaktu

hamburg uni .. jeden z mojich FRD robí doktorát z Hamburgu uni ... je to prvotriedny uni v celej Európe

Nonesense alebo zje otázka! akúkoľvek vysokú školu, ktorá prijíma vás je dobrý.

[Quote = edacrack] nonesense alebo zje otázka! akúkoľvek vysokú školu, ktorá prijíma vás je dobré. [/quote] Vážne?

Dobrý deň, najlepšie univerzity sú RWTH Aachen, TUM (Technische Universität München) a Stuttgart University. Pre riadenie motora, Aachen a Stuttgart sú naozaj dobré. Tam je mnoho veľkých spoločností so sídlom v okolí Stuttgarte, ako Bosch, Daimler Chrysler. V prípade, že potrebujete viac informácií, pls dajte mi vedieť. www.uni-stuttgart.de pozdravy z Stuttgart

[Quote = hakeen] Hi najlepších univerzít je RWTH Aachen, TUM (Technische Universität München) a Stuttgart University. Pre riadenie motora, Aachen a Stuttgart sú naozaj dobré. Tam je mnoho veľkých spoločností so sídlom v okolí Stuttgarte, ako Bosch, Daimler Chrysler. V prípade, že potrebujete viac informácií, pls dajte mi vedieť. www.uni-stuttgart.de pozdravy z Stuttgart [/quote] Mohli by ste mi prosím odporučiť profesorov (v RWTH Aachen, TUM, Stuttgart), ktorí sú dobrí v konštrukcii motora a riadenia? Ste z jednej z týchto Univ? Vďaka.

[Quote = hakeen] môžem doporučiť prof Stielow z Uni Stuttgart. Hlavná stránka ILR (Výkonová elektronika inštitút) je http://www.uni-stuttgart.de/ilr/ (bohužiaľ v súčasnej dobe žiadne dispozícii iv anglickej verzii) z Aachenu Počul som, že profesor De Doncker je veľmi skúsených http://www.isea.rwth-aachen.de/isea2/institut/mitarbeiter/mitarbeiter.php (anglická verzia je k dispozícii) [/quote] Je to ťažké urobiť, PhD v Nemecku v porovnaní s iných krajinách, ako je Veľká Británia?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back