Poslať niekoľko bytov cez GPRS - SIM300

Vďaka GSM muž ... Išiel som cez odkaz, ktorý ste poslal, ale myslím, že to by mohlo docela ťažké realizovať ... Potrebujem od vás jeden návrh, že by som mal použiť nejaký iný modem miesto SIM300? tak je tam nejaký modem, ktorý vstavaný príkaz zariadenia pre SMTP? prosím, daj mi nejaké odkazy týkajúce sa tohto problému ...

Neexistuje žiadny GSM modem, ktorý som si vedomý, že má vstavaný SMTP. Protokol SMTP je naozaj veľmi jednoduchá, a príspevky o tejto téme vám celkom dobrú predstavu o tom, čo treba odoslať. Ak máte skúsenosti s komunikáciou s SIM300 potom by nemalo byť tak ťažké pre vás realizovať SMTP - určite nie viac, než to robí na akékoľvek iné platforme.

Urobil som to, čo u ktorej je uvedené v tomto vlákne skôr, ale problém je s po AT + CIPSEND. Čo chcem povedať je, že akonáhle som sa poslať príkaz ako: AT + CIPSTART = "TCP", "smtp.mail.com", "25" to bude reagovať ako, OK ... a potom na tlačidlo OK CONNECT ... a replyh zo servera je ako, + IPD73: 220 RLY-dh01.mx.aol.com ESMTP WebSuites / MUA Thirdparty rozhranie klienta potom pošlem príkaz AT + CIPSEND to bude dávať ako výzvu,> ktoré potom príkaz a ako posielam príkaz, ktorým budem môcť získať poštu s nejakou dát vo vnútri .. Snažil som sa o príkazy, ktoré už bolo spomenuté v predchádzajúcom vlákno, ale nebude si pre mňa na maile ... ďakujeme advcnce ...

Odoslanie správy SMTP zahŕňa sa dialógové 'medzi zariadením a SMTP servera. Môžete poslať Server rad príkazov / dát a vracia zvláštne "kódy" na označenie, ak váš príkaz / data bola platná. Návrat znamená, a na konci riadku na server. Riadenie-Z znamená koniec-of-paket modem (SIM300). Nižšie je uvedený príklad 'konverzácie' poslať e-mail. -> Sú údaje, ktoré pošlete na SIM300 AT + CIPSEND -> HELO relay.example.com MAIL FROM: RCPT TO: RCPT TO: DATA Od: "John Smith" -> Komu: Jane Doe -> Cc: TheBoss @ example.com -> Dátum: So. 09.1.2010 16:02:43 -0500 -> Predmet: Testovacia správa -> -> Ahoj Alice. -> Toto je testovacie správa s 5 poliach hlavičke a 4 linky v tele správy. -> Váš priateľ -> Bob ->. QUIT

Hej GSM muž .. vďaka za odpoveď ur .. som sa pokúsil, ale im ešte trochu zmätená, pokiaľ ide o názov servera smtp .. je nutné, aby názov servera, je našej spoločnosti smtp, ktorý pridelil spoločnosti Outlook Express? ..? Ak chcem poštu z Gmailu a dostávať sa do yahoo, ktoré potom smtp meno by som mal použiť?

Tento server si coionnect, je ten, ktorý budete používať na odoslanie mailu - čo vo svojom príklade by Gmail.

jo chápem, ktorý názov servera by som mal použiť .. V mojom prípade som pomocou Gmail a Yahoo je názov servera SMTP ako smtp.gmail.com a smtp.mail.yahoo.com respektíve s číslom portu je 25. Ale ako u spomenutá vlákno, že odpoveď prišla zo servera strane po 250 nie je dosiahnutá ma .. Keď som po príkazové formátu, ktorý ste spomenul, som nedostal odpoveď zo strany servera a to bude čas v rámci nejakej dobe ... a je zrejmé, že raz, ak som si odpoveď na prvej vety ako,> HELO smtp.gmail.com <poslať ok to by malo odpovedať tu ... ale ja som nedostal vôbec ... tak prosím, pomôžte mi ...

Môžete písať všetky príkazy, ktoré posielate a ich reakcií. Je ťažké riešiť svoj problém s tak málo informácií.

Ok dobre .. Tu posielam kód, ktorý som napísal v mojom Teminal okne. Rovnaké javy, ktoré u považované za v kóde ako, >> sú dáta posielam do SIM300> v> v cmgf + = 1> na viac policajtov? v + + CSQ na cgatt? AT + CGDCONT = 1, "IP", "AIRTELGPRS.COM"> AT + CSTT = "AIRTELGPRS.COM", "", ""> pri teplote ciicr> na + cifsr> pri teplote cipstatus na + ciphead = 1> na + cdnsorip? pri + cdnsorip = 1> pri teplote cipstatus pri teplote cipstart = "tcp", "smtp.gmail.com", "25" >> smtp.gmail.com HELO

Skúste pridať aj nového riadku a line-krmiva po každom príkaze (pred Ctrl-Z). Napríklad:
Code:
 HELO smtp.gmail.com
To, že sa nadviazanie pripojenia znamená, že server DNS nastavenia sú v poriadku.

Snažil som sa toľkokrát .. Mimochodom, ak som s stlačením klávesy ENTER, potom to znamená, že sa v nej zahrnutá ..? Je to tak?? Do teraz som stlačením klávesy ENTER iba. Ja to spravodlivé stačí stlačiť klávesu Enter alebo mám urobiť nejakú inú logiku.?

Ďakujeme za láskavú podporu ... Teraz som schopný dostať odpoveď od servera strane, ale keď som poslať príkazy na server to bude reakcia ma rád, >> na cipstart + = "tcp", "smtp.gmail.com", "25"> > helo smtp.gmail.com na + cipsend >>> poštou z: jagrut911@gmail.com

hej ja som hneď vedľa dosiahnuť nadviazať spojenie .. keď som nastaviť SMTP pre gmail, bude to reakcia na mňa, ako hovoriť, + IPD64: 530 5.7.0 musí vydať príkaz STARTTLS prvý. 5sm314910yxg.46 a keď som sa nastaviť SMTP pre yahoo, dá ako, + IPD97: 530 potrebnej autentikácia - pre pomoc choďte na http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop ~ ~ HEAD = pobj -11.html , takže myslím, že to vyžaduje overenie na TLS alebo SSL, ale ako neviem .. tak prosím, povedzte mi AT príkazy pre rovnaké .. Vďaka vopred ...

Som schopný spustiť funkciu TLS písomne ​​STARTTLS príkaz, ale teraz je problém s MAIL FROM príkazu. chcem povedať, keď som napísať príkaz MAIL FROM: jagrut911@gmail.com bude okamžite odpovedať CLOSE ... tak čo mám robiť teraz na zriadenie pripojenia .. prosím odpovedzte mi čo najskôr tak rýchlo ...

Dobrý deň, GSM muž .. Čakám na Vašu odpoveď .. Potrebujem, aby si to čo najskôr. ako som povedal, u, že nemôžem urobiť nič po spustení pripojenie TLS. bude automaticky uzavretý strane servera. a ja tiež neviem, ako poslať AT príkazy pre overovanie .. chcem povedať, ktoré príkazy by som mal vykonávať od HELO a MAIL FROM príkazu ... prosím odpovedzte mi čoskoro ...

Post11 02. 2010 02:21 potrebuje pomoc .. pls .. Odpovedať s citátom Upraviť / Odstrániť tento príspevok Odstrániť tento príspevok Ohlásiť tento príspevok na moderátorov tohto fóra Potrebujem pomoc, ako sa rozhranie Sim 340 rozhraním pomocou 16F877A mikroC .. Našiel som nejaké ATcommands bohužiaľ neviem, ako mám to na pripojený MikroC programu alebo jazyk C .. pls pomozte mi to .. ďakujem .. Potrebujem ukážkovej príkazy o tom, ako posielať a prijímať spr

Ahoj jagrut911 [quote = jagrut911], ktoré príkazy by som mal vykonávať od HELO a MAIL FROM príkazu ... [/quote] Mám rovnaký problém, že sa vám podarilo odoslať STARTTLS cmd? Rec

Ahoj všetci! Dobrou správou je, im možné sa pripojiť s kartou Vodafone SIM, ale ja sa snažím s TATA DoCoMo (India). I m nie je možné získať odpoveď od servera (google.com) Láskavo mi pomohol. im držať svoj kód tu: AT + CGATT = 1 AT + CGDCONT = 1, "IP", "TATA.DOCOMO.INTERNET" AT + CSTT = "TATA.DOCOMO.INTERNET", "", "" AT + CIICR AT + CIFSR >> 115.118.93.58 AT + CDNSCFG = "0.0.0.0", "0.0.0.0" AT + CIPHEAD = 1 AT + CDNSORIP = 1 AT + CIPSTART = "TCP", "www.google.com", "80" Pripojte >> OK >> OK AT + CIPSEND >> GET / HTTP/1.1 ^ m ^ j Hosť: www.google.com ^ m ^ j ACCEPT: * / * ^ m ^ j Accept-Language: en-us ^ m ^ j ^ m ^ j ^ Z *************************** I dont dostať žiadnu odpoveď thereafter.after desať minút to hovorí aj zatvorené pochopiť, časovač vyčerpá. Ale ak dám AT + CIPSTATUS >> Pripojenie ok: | I m uviazol tu .. som čítal väčšinu pomoc .. im neschopný vyriešiť tu. Láskavo si pomoct, ale môžem pracovať s Vodafone SIM Samozrejme, že aj použitie proxy servera ip: 10.10.1.100 a Proxy Port: 9401 uvedený v ich webové stránky Potrebujem skutočnú pomoc! I m nie je možné získať dáta. Stále mám v práci za ukladanie dát príliš Vďaka vopred!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back