Poslať niekoľko bytov cez GPRS - SIM300

H

hne573

Guest
Ahoj, chcem poslať niekoľko bytov cez GPRS s SIM300. Ale ja neviem, ako tento modul inicializovaný s AT príkazov. Hľadal som na internete a objavila rad príkaz, ale nemôžem posielať dáta so žiadnym z nich. Ak niekto bol schopný inicializovať GPRS s týmto modulom a odosielať dáta cez GPRS, prosím, pomôžte mi, a zaviesť rad AT príkazov pre konfiguráciu GPRS na mňa. Vďaka

Tu sú príkazy, ktoré potrebujete na odoslanie. V nižšie uvedenom príklade '>>' označuje dáta, ktoré odošlete do modulu, zatiaľ čo "> AT + CIPSEND - číslo odoslať príkaz - Počkajte modul pre návrat '>' pre označenie, že je pripravený na príjem dát >> GET / HTTP/1.1 - Odosielanie dát - tento príklad je HTTP požiadavku na úvodnú stránku >> Host: www.google.com >> Connection: Keep-Alive >> Accept: * / * >> Accept-Language: en -us >>

Vediem to AT commands.And môžem získať IP adresu. napr: 10.15.152.55 AT + CDNSCFG = "xxx.xxx.xxx.xxx", "xxx.xxx.xxx.xxx" AT + CSTT = "xxxxxx", "", "" AT + CIICR AT + CIFSR AT + CIPHEAD = 1 AT + CDNSORIP = 1 AT + CIPSTART = "TCP", "www.google.com", "80" AT + CIPSEND> Ale ja chcem odoslať e-mail (napríklad na xxx@gmail.com ), alebo posielať dáta cez GPRS na klienta alebo serveru alebo iných GSM modul a môžem sledovať tieto údaje na e-mail, klienta alebo servera. Prosím, pomôžte mi, čo mám robiť?

Niektoré GPRS moduly, napríklad z Telit venovali TCP sendmail príkazy. SIM300 nie je, tak sendmail protokol (SMTP) musí byť vykonané v softvéri. Mali by ste konzultovať príslušné RFC 0821 pochopiť základné protokol. Zložitosť požadovaných akcií závisí tiež na autentizáciu systému používaného adresát SMTP servera. Všeobecne platí, že pripojenie nie je vykonaná gmail.com skôr ako SMTP server, ktorý je zabezpečenie prístupu k vám. Môžete tiež zvýšiť šance na získanie účinnej pomoci tým, že povie svoj presný zámer, napríklad "Odoslať niekoľko bajtov ako e-mail ..." v názve vlákna.

[Quote = hne573] Ale ja chcem odoslať e-mail (napr. na xxx (zavináč) gmail.com), alebo posielať dáta cez GPRS na klienta alebo serveru alebo iných GSM modul a môžem sledovať tieto údaje na e-mail, klienta alebo servera. Prosím, pomôžte mi, čo mám robiť? [/Quote] Nie je to ťažké, ak je váš server používa protokol SMTP. K tomu, že sa pripojíte na server na porte 25 a výmenu správ identifikovať recipeints a správa. Pre dobrý príklad s vysvetlením, pozrite sa na túto stránku Wen: http://en.wikipedia.org/wiki/Simple_Mail_Transfer_Protocol

Ahoj GSM Muž Ďakujem za odpoveď, teraz môžem pripojiť k stránke s podporou AT príkazov, ale mojím cieľom je posielať dáta do e-mailu. Študujem SMTP dopravné príklad. Do telnet príkazy môžem poslať e-mail teraz. E-mail port 25. Teraz chcem vedieť, že s touto informácií môžem poslať e-mail?
Telnet mail.example.com 25 helo example.com MAIL FROM: RCPT TO: údaje: xxxxxx Predmet: xxxxxx testovanie pošty ............... . [Enter]
To je praktické Príkazy s SIM300? AT + CIPSTART = "TCP", "mail.example.com", "25" AT + CIPSEND >> helo autoserver> Pošta od:> RCPT TO:> Data> od: xxxxxx> Predmet: xxxxxx> Test mail> ............... >. Ctrl + Z [/quote] Prosím, pomôžte mi:. Cry:

Ahoj, ja runned tieto príkazy.
V + cipshut SHUT OK AT + CGATT = 1 OK AT + CGDCONT = 1, "IP", "HotCell" OK AT + CDNSCFG = "208.67.222.222", "208.67.220.220" OK AT + CSTT = "HotCell "," "," "OK AT + CIICR OK AT + CIFSR 10.13.26.20 AT + CIPSTATUS OK STAV: IP STAV AT + CIPHEAD = 1 OK AT + CDNSORIP = 1 OK na + cipstart =" TCP "," example.mail . com "," 25 "+ OK IPD43: 220 ************************************* [ / quote] Teraz neviem, čo robiť? S týmito príkazmi môžem pripojiť k poštovému serveru s portom 25 pre pošlite e-mail. Ale ja neviem, ako spustiť na + cipsend pre pošlite e-mail. Vezmite prosím na vedomie, že pošlete e-mail s SMTP server príkaz nich by mal byť spustený:
Telnet mail.example.com 25 helo example.com MAIL FROM: RCPT TO: údaje: xxxxxx Predmet: xxxxxx testovanie pošty ..... .......... . [Enter]
Na základe týchto informácií, prosím, pomôžte mi pre ďalšie príkazy. Ďakujem

Pri odosielaní SMTP príkazy k serveru, ktorý má dialóg s ním. Musíte poslať jeden riadok a potom čakať na odpoveď od servera, a preto každá linka má byť odoslaná pomocou "AT + CIPSEND príkaz. VY, než čakať, až sa zobrazí správnu odpoveď zo servera a potom poslať na ďalší príkaz.

Ahoj môj priateľ, sa môžem pripojiť k serveru smtp s portom 25 a dostanete odpoveď
na cipstart + = "TCP", "example.mail.com", "25" + OK IPD43: 220 ****** *******************************
Po tejto fáze som použil "AT + CIPSEND" a poslať každý riadok (SMTP príkazy) s it.But nemám žiadnu odpoveď.
AT + CIPSEND [Enter]> helo autoserver [Ctrl + Z] poslať ok AT + CIPSEND [Enter]> mail od: [Ctrl + Z] poslať ok AT + CIPSEND [Enter]> RCPT TO: [Ctrl + z] poslať ok .... Rovnako tak na druhú stranu AT + CIPSEND [enter]> Ukončiť [Ctrl + Z] poslať ok
Po týchto AT príkazov by mal byť zaslaná e-mail, ale keď kontrolujem došlé správy neprijíma e-mail. Prečo? , prosím pomôžte mi. S pozdravom.

Každý riadok musí mať návrat vozíka pred CTL-Z. To je to, čo označuje 'koniec riadku' k serveru.

Ďakujem. Je vaša teda, že po "AT + CIPSEND" a zadajte príkaz SMTP musím stlačte "Enter" a stlačte klávesu "Ctrl + Z"?? Ďakujem za odpoveď. Vysvetlite, prosím, viac pre mňa.

Ahoj opäť som vyskúšať túto metódu, ale nemôžem poslať e-mail. Som pripojený na SMTP server, potom spustiť "na + cipsend" a odoslať príkazy SMTP a potom stlačte [Enter] a stlačte [Ctrl + Z] a potom poslať answer = OK, ale akákoľvek odpoveď nebola prijatá. tak aj ja posielam SMTP príkazy v rade na + cipsend> HELO doménu example.com [enter] [Ctrl + Z] poslať poriadku. . . . . ale keď pozri sa na môj e-mail všetky došlé správy recevied. Prečo? pomôžte mi: cry:

[Ctrl + Z] poslať poriadku. .
"Odoslať OK" sa rozumie modul poslal príkaz. Ak ste nedostali odpoveď z sever, potom to nie je vidieť 'end-of-line ". Neviem, aký program používate zaslať príkazy, ale to by malo byť zaslanie návrat vozíka a riadkovanie, keď stlačíte klávesu Enter.

Wow, nemôžem pochopiť. Som vyskúšať to na viac príkazov pomocou tmelu a HyperTerminal Ale nemôžem poslať e-mail môžem pripojiť na SMTP server a posielať a prijímať SMTP príkaz "odoslať ok", ale nie e-mail bol prijatý a server žiadnu odpoveď pre mňa. Ak by mala stanoviť akékoľvek nastavenia v termináli heyper prosím, pomôžte mi poslať alebo ... Nemožno odoslať e-mail: cry:

Ahoj, ja som tiež snaží poslať e-mail prostredníctvom SIM300 ale neúspešný. Používam Vodafone GPRS. Prostredníctvom AT + CGATT = 1 odpoveď ok tak to je pripojený k GPRS. Ale som schopný definovať PDP kontext a ďalšie .. ako sa dá chyba. Aj reakcia na silu signálu príkaz AT + CSQ je vždy menší ako 14 rokov. V podstate chcem poslať e-mail na xyz@gmail.com ~ ~ HEAD = dobj . Takže môže niekto, dajte mi vedieť nastavenia. Každá pomoc je vítaná. Vďaka vopred! ------------------ S pozdravom Gaurav Sharma

Ahoj, mohol som sa pripojiť s SIM300 a získať IP adresu. a pripojenie k webu napr www.google.com , a mojím zámerom bolo poslať e-mail. Takže teraz môžem pripojiť k SMTP server pre odosielanie pošty. Ale pre odoslanie príkazu na SMTP servera, mám problémy. Nie niekto pomôcť mne o tom. : Cry :: cry :: cry:

Zdravím všetkých, mal som nasledoval príkaz AT + CGDCONT ... AT + CSTT ... ... ... ... aľ na cdnsorip + = 1, pokuty. ale nakoniec som dosiahol ako príkaz AT + CIPSTART = "TCP", "www.google.com", "80" reakcia bude vyzerať, OK CHYBA: 6 ŠTÁT: IP stav, takže čo to znamená? je možné, že nemám TCP / IP stack zariadenia v mojom modemu alebo z iného dôvodu za to ...?? Prosím, pomôžte mi ... vďaka ...

Dobrý deň všetkým, som urobil spojenie medzi vzdialeným serverom a klientom, kde je SIM300 modemu pripojeného cez TCP / IP stack. Ale teraz mám založiť e-mailovú zariadenia. ale ja nie som schopný tak urobiť. Takže prosím, môže mi niekto povedať, používam správny modem (SIMCOM SIM300)? Má tento modem mať zariadenie na odosielanie a dostávať e-maily? Ak áno, potom prosím pošlite mi nejaké procesné kroky pre rovnaké, a ak nie, potom sa modem, ktorý by som mal ísť na rovnakej aplikácie? Prosím, odpovedzte mi čo najskôr ... Vďaka vopred ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Je nejaká potrebné nastavenia pre SMTP? Nenašiel som žiadny druh AT príkazov pre nastavenie SMTP? Dokonca som nemohol nájsť nič, pokiaľ ide o SMTP pre pošty v SIM300 modem ... Prosím, pomôžte mi ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back